Негативні Харчування

G

gaboor

Guest
Привіт, Це laways оману мене, як ви можете дизайну негативною ступеня suplly? Я маю на увазі те, що різниця між - 5V харчування і +5 V джерело живлення з revrse полярність? Мені дуже шкода, якщо це дурне питання!

Існує не так багато різниці, якщо це тільки джерело живлення використовується. Якщо у вас є ± 5 В, спробуйте зібрати її з тільки позитивні регуляторів, і ви побачите різницю. Ви не можете просто стек позитивні регуляторів один на одного, як регулятор тільки джерела струму і не тоне, тому 0 не буде 0 більше.

Насправді позитивне напругу можна розглядати як негативний поставки, якщо поставка терміналів міняються місцями. тобто "+ Термінал" з positve харчування можна розглядати як "GND Термінал" негативного харчування. І "GND Термінал позитивне напругу можна розглядати як"-ве терміналу "Негативного харчування. Це, як можна перетворити позитивне напруга живлення в негативній (прямий метод). Але у випадку подвійного suplies харчування вище пояснення не залишаються в силі Приклад створення подвійного живлення з 2 окремих позитивних джерел живлення, як показано нижче. (базовий - його дуже проста і зрозумілі) Формат зображення див. посилання нижче http://images.elektroda .net/82_1168361510.JPG Я думаю, ви могли б зрозуміти.

як postive і негативні джерела живлення те ж саме. Genarally ж струм буде текти в обох терміналах харчування. ми можемо використовувати один як Інший великий. коли позитивного висновку використовується як Інший великий це nagative харчування або ж це positve харчування ..........

Це залежить від того, що опорна напруга.

+5 В джерела живлення при підключенні терміналу до позитивного VCC вузла і-ве підсилювача на землю. І-5В при підключенні позитивного терміналу на землю і-ве терміналу до VCC. Як показано на малюнку
2_1171528946.JPG

[Цитата = gaboor] Я маю на увазі те, що різниця між -? 5В харчування і +5 V джерело живлення з revrse полярності [/ цитата] Там немає різниці, якщо обидва поставки з плаваючою respecto на один одного. Іншими словами, вони не прив'язані до тих самих підстав. Або, іншими словами (ще раз) опір між 2 Грунд з 2 джерел живлення є високим.

HI, чому б просто не використовувати Ic регулятором напруги. Що потрібно зробити, це просто оголошення L7900 IC у висновку вашого бруківку схему випрямляча. Зокрема IC ypu буде використовувати, буде залежить від вашого бажаний результат негативного напруги. Наприклад, якщо вам потрібно-5DC поставок, використання L7905. Ви можете перевірити manufaturer таблиці про те, як побудувати регулятор. побажаннями. Babs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back