Негативні Гербер Перетворення-Потрібна інформація

V

vamanan

Guest
Привіт, я недавно отримав Гербер файл з нашим клієнтом. Я перетворення назад у формі друкованої плати в Protel. Файл Gerber перебуває в негативній формі за владу літаків. Я хочу, щоб перетворити Gerber до позитивних формі, так що я можу зробити редагування на цьому. Хто-небудь може мені допомогти, як перетворити Gerber на негативний. Thand і повагою, Vamanan Кутті

Ви можете спробувати і імпортувати його в копію і т.д. GCCAM, а потім експортувати його назад як позитивні. Подивіться на програмне забезпечення для редагування Гербер.

Я думаю, CAM 350 кращих для цих типів програм

Негативний формат площині звичайним способом площину представлена в програмне забезпечення САПР. У Protel, літаки виводяться в негативне, і ви їх не зміните шляхом розміщення ліній і заливок, де ви хочете міді видаляються. Це зроблено таким чином у всіх програмних плати, щоб зменшити розмір друкованої плати та Gerber файлів. Існує немає необхідності конвертувати нормального негативного до позитивного літаки літаки. Позитивні літаки не так, як нас зазвичай і робиться. Якщо ви інженерний раду, щоб створити файл PCB, літаки будуть конвертувати в нормальному форматі, використовуваному Protel - тобто негативний літаків. Схоже, що ви вважаєте, повинні використовуватися полігону наливає зробити літак - це не так. Полігон наливає які використовуються для створення надзвичайно shapped областях міді, але не для покриття всього шару для створення плоского шару.

House_Cat, я хочу сказати, що Gerbers знаходяться в позитивній формі. Я хочу, щоб перетворити в негативну, так що я можу змінити в Protel.

[Цитата = vamanan] House_Cat, я хочу сказати, що Gerbers знаходяться в позитивній формі. Я хочу, щоб перетворити в негативну, так що я можу змінити в P * Otel. [/ Цитата] Я боюся, що Ви будете мати, щоб зробити роботу вручну. Якщо у вас є тільки Gerber файл, немає достатньо інформації, щоб зміни позитивному плані (повінь полігону мідь) від'ємної площині. Файл Gerber представляє позитивному плані як сотні й тисячі невеликих паралельних відрізків - немає нічого в файл Gerber, яка ідентифікує консолідованої регіонів міді. Якщо у вас є список з'єднань або ODB + + файл для дошки, ви могли б зробити зворотне проектування друкованих плат імпорту за допомогою CAMtastic - позитивному плані будуть імпортовані як мідь затоплених районів на сигнал шару. У редакторі друкованих плат необхідно використовувати позитивний міді повені як шаблон, а потім змінити режим відображення, щоб показати тільки ваші нові негативні площині і імпортовані шару. Потім ви можете простежити свою нову негативних ліній розколу літак над образом імпортований шар. Ви повинні були б призначити відповідні мережі для відновлення зв'язку. Що тільки Gerber файлів і не інформаційна мережа, все, що ви можете отримати імпортується примітивних відрізків в редакторі друкованих плат. Кожне з'єднання повинно бути вручну визначено.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back