Негативна ємність і затримки

C

carbon9

Guest
Привіт всім, Є деякі пристрої, такі як тунельні діоди або який-небудь нове покоління нано-пристрої, які, здається, негативний паразитних ємностей. Коли справа доходить до розрахунку затримки цих негативних пристроїв ємністю, я багато заплутався. Наприклад, якщо ми розглядаємо R (-С) схема наступним чином:.
ads_z.jpg
Тоді затримка Т = 0.69R (-С) яка є негативною. Він повинен бути неправильно я думаю, тому що сигнал підходи до Vout перед застосовуватися до Vin:: Як ми можемо обчислити затримку цю ланцюг негативного ємності RC? Cheers, carbon9

[Цитата = carbon9] Привіт всім, Є деякі пристрої, такі як тунельні діоди або який-небудь нове покоління нано-пристрої, які, здається, негативний паразитних ємностей. Коли справа доходить до розрахунку затримки цих негативних пристроїв ємністю, я багато заплутався. Потім затримка Т = 0.69R. (-C), який є негативним. Він повинен бути неправильно я думаю, тому що сигнал підходи до Vout перед застосовуватися до Vin:: Як ми можемо обчислити затримку цю ланцюг негативного ємності RC? ........ [/ Цитата] На перший, те, що "затримка" ви говорите? Схема RC експонатів залежить від частоти фазовий зсув - і не має специфічного "затримки"-характеристики. У той час, що дорівнює 0,69 * RC обсяг виробництва досяг 50% від максимуму. От і все. Але це не затримка параметра. По-друге, Ви не можете перевести формули з класичних пасивні ланцюги, щоб інші штучні - і в цьому випадку: ACTIVE - схем. Негативні ємності не існує, як участь в реальність. Вона може бути реалізована тільки з підсилювачами і включає в себе джерело струму. Таким чином, ви не можете просто застосувати формули, виведені з інших схем.

Спасибі за відповідь. Але в більшості книг та іншої літератури, т = 0.69RC визначається як затримка метрики для RC ланцюга. Наприклад, в цифрових Rabaey в НВІС degin книгу або http://homepages.cae.wisc.edu/ ~ ece902/LectureNotes/Simulation_1up/lec3a.pdf або http://www.utdallas. освіта / ~ dinesh/teaching/PDA/7-Routing.pdf . Є, звичайно, інші показники, такі як затримка 90% затримки або Елмор затримки для ліній електропередачі. Крім того, Є також природно спостерігається (не з активною NIC) негативний ємностей, особливо в нанотрубці пристрої, які можуть бути реалізовані сьогодні. Для тих властивостей цих посилань можна дати: http://www.rpi.edu/locker/38/001238/publications/PRB2001rapid.pdf http://www.nature.com / nphys/journal/v2/n10/abs/nphys412.html http://www.elp.uji.es/paperspdf/2006% 20NL% 20sc.pdf 20negcap% і т.д. .. Таким чином, я можу ще більше прояснити моє перше питання: [цитата] Як ми можемо розраховувати на 50% затримку нанотрубки пристрій, який RC-еквівалент показано на малюнку [/ цитата] Cheers, carbon9?

Привіт carbon9, спасибі за цікаві посилання на документи про нанотрубки пристроїв. До цих пір я ніколи не чув про їх конкретних властивостей у відношенні млості. ємність ефектів. Але моє перше враження: Нанотрубки пристрої ведуть себе, як би вони щось всередині, який реагує як негативний ємності (у поєднанні з іншими ефектами) - і, отже, хтось намагається моделювати поведінку, використовуючи-C. Таким чином, було misundestandiung між нами, як я думав в першу пошті ви говорите про зосередженими елемент-C в галузі електроніки. На жаль, я нічого не знаю про нанотрубках і не може сприяти подальшому обговоренню. З повагою

Крім можливих властивостей нанотрубок, ви повинні розглянути в наступному: У моделі або еквівалентних схем, ви іноді отримуєте негативні значення для елементів схеми. Як LVW згадувалося, вони є віртуальними, не маючи всі атрибути фізична частина. Це для мене очевидно, що, наприклад, негативний опір може насправді не джерело енергії (без харчування) і негативні ємності не може забезпечити негативну затримку. Ви ніколи не повинні ігнорувати обмежений термін дії моделей.

Привіт carbon9, ще одна інформація з мого боку: простий елемент RC з млості. C - використання ОУ в якості NIC - призводить до активної ланцюга, яка відома як релаксаційний генератор (нестабільний мультівібратор). Це пояснює той факт, що млості. З діє як джерело, а не як пасивну частину. It'sa досить цікаві стосунки.

Спасибі за відповіді. Але я думаю, з точки схеми теорії зору ми можемо отримати вираз для затримки замикання в фігуру без Deeping в обговоренні-C має сенс чи ні. :)

Якщо ви можете пояснити, яке властивість сказав схема тунельного діода виглядає як негативну затримку, я згоден. Я був під impresion, що ви уклали існування негативну затримку з від'ємним значенням ємності, використовувані в моделі, яка включає в себе протилежним чином висновок, на мій погляд.

[Цитата = carbon9] Спасибі за відповіді. Але я думаю, з точки схеми теорії зору ми можемо отримати вираз для затримки замикання в фігуру без Deeping в обговоренні-C має сенс чи ні. :) [/ Цитата] Привіт carbon9, можливо, я висловився досить ясно. Я люблю повторювати: У зв'язку з Вашим проста модель RC - поєднання R з млості. ковпачок (побудований з NIC) призводить до активної ланцюга, який виконує selfsustained періодичних squarewaves. Таким чином, немає ніякої "затримки" в кроці відповіді, які можуть бути змодельовані.

Привіт, зараз, ясно, спасибі вам велике. Ура

Цікаві дискусії, але це ще не ясно для мене. Припустимо, у нас є реальний конденсатор (Cr) паралельно з-C, як показано на пост # 1, і Cr> |-C |. Тоді в чому затримка? Не слід R * (Cr-C)? (Пам'ятаєте, ми використовуємо-C, щоб скасувати вихід (або нейтралізації) реальна ємність в реальних схем, наприклад, в VCO конструкцій) Будь-які подальші думки? Спасибі, Рурі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back