Невідомий IC-Пен

• Thread starter the_risk_master
  • Start date
T

the_risk_master

Guest
Привіт братам,

Я купив напівпровідникових регулятор напруги LM7805, але не знаючи, коли я потрапив додому, я здивований, що для зберігання хранитель дав мені, це виглядає як транзистор
(Упаковок) та має номер 2152461, і на другому рядку говориться CP106D, мені потрібен PIN конфігурації для використання

спасибо
the_risk_master

Do licznych funkcji Street View dochodzi dziś kolejna, która zainteresuje zwłaszcza studentów wybierających się na wymianę do USA. Jest to opcja zwiedzenia 34 kampusów, znajdujących się na terenie Stanów Zjednoczonych i Kanady.

Read more...

Є багато різних "К-ххх" пакетів.Дивіться, якщо ваша частина виглядає сторінка 2 цієї специфікації:
http://www.fairchildsemi.com/ds/LM/LM7805.pdf

CP106D звучить як SCR.Можливо, Ви неправильно частини.

Звичайно, УГЕС правильно, це не є регулятором напруги ..У 7805-регуляторів (у більшості випадків), явно laballed з "7805" число ..
І це урок на майбутнє ..
Завжди, коли ви йдете в магазин, де зберігаються компоненти в ящик одиниць, переконайтеся, що частина приділити вам те, що вам потрібно ..
Деякі люди (у
тому числі магазин зберігачів) возитися з біти і шматки і неправильних частин завжди можна знайти у неправильному скриньок ..

Привіт,
IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back