Невирішені проблеми,

S

surykatki

Guest
Мені було цікаво про це: що нинішні проблеми в електромагнетизма, які важко або неможливо вирішити з наявним програмним забезпеченням (із-за якої-небудь причини).

in this area.

Буду дуже вдячний, якщо Ви могли б поділитися своїм досвідом
у цій галузі.

Спасибо заранее, і найкращі побажання!

Найбільш requuired ті проблеми, які вимагають високого prohibitingly час моделювання, такі як великі кінцевих антенних решіток і кінцевих ФСС.

Я думаю, там був огляд документ раджу Mittra з цього питання ви можете спробувати пошукати його в IEEE

Yyes Я згоден з Адель.Одна з найбільш важких проблем, з якими мені доводиться мати справу з EM аналізу полягає в тому, щоб рішення великих кінцевих масивів (кінцева частота селективного поверхні знаходяться в тому ж класі проблема).

Як правило, невеликі масиви можуть бути проаналізовані з використанням повного хвильового рішення (FEM, мама і т.д.), а потім один робить стрибок у нескінченному масиві рішення з використанням періодичних граничних умов.Проблеми, які потрапляють між цими двома розмірами проблема до сих пір важко адреса (масиви, в яких край наслідки до сих пір не можна нехтувати і взаємного зчеплення високий).

Крім того, розрахунок активної імпедансной в скануванні ангел поетапного масиви

PL

Привіт,

Взагалі кажучи, я думаю, що будь-який "Електричні великою проблемою" являє собою CHALLANGE до EM solvers (або в тимчасовій або частотної області).

Щоб бути більш конкретним, думати про прийом-передачу Проблема у міській сценарій, або точний аналіз антени випромінюючою над площиною / автомобіль.

П.

пи, ви не можете робити, що загальний характер, оскільки для розповсюдження в містах, ви не прагне надзвичайно високою точністю, так як модель вже не вистачає (можна не робити дуже точні моделі міського середовища), а для таких (дуже великий) проблеми наближених методів такі, як ВМД є кращими рішеннями.

для автомобілів і літаків, вони як і раніше, вирішуються або гібридні технології та / або FDTD.Але, звичайно, вони вимагають дуже багато часу.і знову ви havethe проблема неточною моделі

Дякуємо за обговорення!
Звичайно, великі проблеми, які важко вирішити через брак часу / пам'яті, труднощі, але чи існують які-небудь проблеми, які не є limitted шляхом розрахунків, які до сих пір важко вирішити?Або невеликі проблеми, які у свою чергу, вимагає багато ресурсів, і які важко вирішити з сучасним програмним забезпеченням EM?

Ну, може бути для деяких чисельних методів Є ще невирішені проблеми, наприклад, в FDTD, якщо у вас сильно резонансні структури (наприклад, високий Q порожнини) вона займе дуже багато часу на моделювання.

adel_48 писав:

Ну, може бути для деяких чисельних методів Є ще невирішені проблеми, наприклад, в FDTD, якщо у вас сильно резонансні структури (наприклад, високий Q порожнини) вона займе дуже багато часу на моделювання.

плазма має хороший момент сканування про поетапне масивів.Передбачити активних елементів схеми та активний імпеданс може прийняти заборонні часу з EM Решатель.Він є активним відповідь потрібно, оскільки він включає в себе взаємні
зв'язки між елементами масиву.

Привіт, всіх:

Scan кут фазірованная це дотику.Для кінцевих розмірів фазірованная структури можуть існувати сотні елементів, і кожен елемент може мати корми або порт.Регулярний тренажери будуть мати проблеми на ньому.Ітеративний solvers матриці можуть допомогти у вирішенні великих кінцевих масив з одним каналом.Однак, якщо кожен елемент має канал,
то буде дуже багато часу, навіть, можливо, було б можливим.

Те, що ми ввели в IE3D 11,5 могли б представляти інтерес для Вас.Ми запровадили IE3D FASTA схему.Це дуже ефективно для великих масивів з кількома портами.Я пробував його на 8x8 масив з 1-канал.Регулярний матриці Решатель може зайняти 2 ГБ ОЗП і пари годин.IE3D FASTA займає близько 40-70 Мб оперативної
пам'яті і близько 12 хвилин, щоб вирішити її.Гарна річ про те, що вона не буде сповільнюватися і збільшення оперативної
пам'яті вимоги набагато навіть кожен патч з портом.У IE3D 11,5 вийде пізніше в цьому місяці і на початку червня.Зацікавлені користувачі можуть спробувати, що, коли він звільнений (www.zeland.com).Я из Зеландія Software,
Inc

Я чув, що наприклад,
діелектричні резонатор антени (DRA) проблем було дуже важко вирішити більшість існуюче програмне забезпечення (в розумні терміни).Чи знаєте ви які-небудь програмне забезпечення, яке добре підходить для DRAs?

Так, матеріали з високою діелектричної константи вимагають дуже дрібна сітка, що в ній надзвичайно збільшує час моделювання.Але це тільки у випадку обсяг solvers таких як FEM, FDTD та обсяг еквівалентність мама.Поверхня еквівалентність мами можуть легко впоратися однорідних матеріалів з високою діелектричної константою.Я думаю, там був один приклад антена з діелектричної константою 85 на сайті wipl-D може бути ви хотіли б бачити його

Цитата:

Так, матеріали з високою діелектричної константи вимагають дуже дрібна сітка, що в ній надзвичайно збільшує час моделювання.
Але це тільки у випадку обсяг solvers таких як FEM, FDTD та обсяг еквівалентність мама.
Поверхня еквівалентність мами можуть легко впоратися однорідних матеріалів з високою діелектричної константою.
Я думаю, там був один приклад антена з діелектричної константою 85 на сайті wipl-D може бути ви хотіли б бачити його

Тут я говорю про частотних тренажерів, резонанс не вимагає більше часу моделювання.wipl-D є частотної області програмного забезпечення MOM.Ви знайдете більш докладну інформацію про неї в www.wipl-d.com.

Я думаю, що IE3D Крім того, ця можливість у набагато кращому графічному інтерфейсі, але я не міг знайти багато прикладів про 3D структур в ній.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back