Наскільки надійна ASITIC для спірального розташування індуктора?

H

hrkhari

Guest
Привіт хлопці: Наскільки надійна ASITIC в області моделювання і створення макета спіральні індуктивності?. Спасибо заранее. Rgds

Я думаю, що це досить точно, хоча я і не порівнювали свої результати з іншими тренажерами, як HFSS і т.д.

в моєму експерименті. це швидко інструментів. Чи не accuate. ADS момент краще над точним.

Будь-які коментарі з toos такі, як сонет. Спасибо заранее Rgds

Ви можете отримати хороші результати, але ви повинні бути дуже ретельно створення технології файл. Це відноситься до будь-якого з цих інструментів

Вам потрібно змінити параметр в крихітний файл технології, щоб переконатися, відповідає реальній sitiuation. Ви можете експериментувати з simualte індуктор шаблон надаються froundy таких як TSMC. Перевірте FSR, Q і індуктивність, вона повинна бути цілком задоволений, особливо в індуктивності значення. Але, так чи інакше вам може знадобитися змінити параметр, щоб отримати більш точний результат.

ususally ви використовуєте asitic як перша оцінка порядок ваших індуктор дизайну. Однак зі складними субстратів і конструкцій упаковок і зі збільшенням кількості котушок індуктивності на чіпі ви повинні зробити електромагнітного моделювання з HFSS, Momentum чи щось подібне. використання asitic для зміни розміру і перший прохід в дизайні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back