Напруга перемикання схеми

K

kathalebm

Guest
Привіт Все, Я працюю на ПЛІС, який може читати або позитивне чи негативне напруга на час. Так як я буду використовувати цю FPGA читати або + / - напруги, я думав, переходу-ве напруги до + Е. значення. Я не знаю, ланцюги, що я можу використовувати для цього. Будь ласка, може хто-небудь мені допомогти. Спасибо заранее.

Які дві вхідних напруг і те, що I / O напруга FPGA? Кіт.

Привіт все, я працюю на ПЛІС, який може читати або позитивне чи негативне напруга на час.
FPGA можуть приймати тільки позитивні значення на входах, так що я припускаю, що ви описати, що ви хочете прочитати і не те, що ПЛІС може насправді читати. Ви повинні дати більш детальну інформацію про джерело цих напруг і характер їх, ці імпульси, які очікувані значення і т.д. Алекс

Які дві вхідних напруг і те, що I / O напруга FPGA? Кит.
Привіт Кіт, спасибі за вашу відповідь. Я використовую Fusion 484-FPGA, щоб зробити простий осцилограф вибірки для вимірювання аналогових сигналів, які можуть мати негативний або позитивний напругу. Каналів вводу / виводу для ПЛІС може бути налаштована для вимірювання або позитивному чи-ве напруги на час. Інші компоненти (зразок і утримуйте) Я використовую може працювати з 5V. Тому я хотів, щоб обрізати сигнал в діапазоні-5В до +5 В і зсув-ве напруги до + VE. Якщо ви або будь-який інший має уявлення про те, як це зробити дуже вітаємо внесок. Спасибо заранее. Веніамін

Я не знаю, Fusion FPGA, але я б сказав, що ви хотіли б зменшити діапазон, а також зрушення. Таким чином,-5V вхід стане 0В, 0В вхід стане 2.5V і 5V вхід б зупинитися в 5V, наприклад. Щось на зразок цього [URL = "# http://en.wikipedia.org/wiki/Operational_amplifier_applications Differential_amplifier"] диференціального підсилювача [/URL] Кіт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back