Налаштування провести час в порушення ISE

T

Tomby

Guest
Здравствуйте,

Я синтезовані і виконати переказ, карти, місце проведення та маршрут для VirtexE FPGA в ISE5.1i але коли я намагаюся моделювати Netlist що ISE5.1i генерує разом з SDF файлу я отримати ці помилки.

# Time: 1733 к.с. ітерація: 0 інстанції: / uart_tb/uart_top_postsim/u_550_linectlreg_3
# ** Error: C: / Xilinx / Verilog / SRC / simprims / X_FF.v (54): $ Setup (negedge CE & & & (ce_clk_enable == 1): 1265 к.с., posedge CLK: 1733 к.с., 686 к.с.);

Він каже помилка при установці час менше, ніж вона повинна бути.Xilinx Якщо не подбати про це автоматично, коли це відображення і маршрутизації фактичного FPGA забезпечити всі налаштування і провести час всі блоки беруться до уваги?

Tomby

Ваше порушення термінів відбувається в самому початку початковий момент часу.Якщо порушення не впливає на результати моделювання, можна ігнорувати.Якщо це дійсно впливає на результат, ви повинні використовувати обмеження файлу обмежити процесу синтезу та P & R процесу.

Завдяки ModelSim, але навіть не починають моделювати з-за цієї помилки.Я постараюся, щоб перевірити обмеження файл, щоб побачити, як я міг би це виправити.

Ті, які я вже була така ж проблема!
Що таке рішення?

Може бути, ви можете знайти відповіді запис на сайті .. Xilinx Web

Як щодо використання Xilinx СТА терміни аналізатора щоб дізнатися, що ваші проблеми до того, щоб йти Поштові Місце & маршруту моделювання?

Я спробував пошук сайту Xilinx гавань, але знайшли будь-яку корисну інформацію.Я знайшов відповідь на аналогічні проблеми в 4.1i.Я йду Xilinx СТА і до цих пір не виявили ніяких проблем.

SDF файл, який генерується ISE 5.1, як видається, проблема, хоча я і зробив мій визначити обмеження файлів належним чином, вона до цих пір порушення провести настройку проблема в SDF файлі.

Давайте йти крок за кроком.Я не згоден, що проблема приходять з SDF файлу.А ви спробуйте до уповільнення Down Your тактової частоти усередині ур стендових випробувань?

Ви намагаєтеся без використання SIM-SDF фото, коментарі ініціювати SDF в SIM-файлу моделі.

Це буде лише SIM-модель функціонувати без термінів випробувань

просто пройти через це Xilinx уваги додаток .. основам настройку, утримуючи
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я спробував імітації його без обмеження термінів (не SDF), і він проходить відмінно.Я також спробував сповільнити тільки години в системі і як і раніше дає мені тієї ж проблеми.

Та ж проблема в ISE4.1i була вирішена при оновленні пакету оновлень, я думав, може бути, це той же самий питання 5.1i?

Спасибо.

Tomby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back