Найпотужніший дистрибутив

• Thread starter alexandr22061986
  • Start date
A

alexandr22061986

Guest
Привіт що розподіл Linux є найпотужнішою для серверів і мережі Області застосування? І що ви думаєте про Ubuntu Linux?

Solaris є однією з найкращих! Ubuntu Linux є гарною альтернативою! Насправді я використовую обидва, і я віддаю перевагу Ubuntu, оскільки він має багато HOWTOs! Чи можете ви вказати Wich сервера ви збираєтеся встановити? (Web, бази даних, LDAP, DNS ....)

Це залежить від конкретних завдань, ви хочете запустити. Є певні distributios для виконання конкретних завдань. В іншій руці у вас є інші дистрибутиви, як Ubuntu, які, орієнтованого на користувача. Ubuntu є хорошим вибором.

Мені це потрібно для FTP, Області застосування веб-сервера. Я чув, що Solaris взаємодії з обладнанням, забезпечує набагато вищу продуктивність і ефективність порівняно з іншими ОС Unix.

[Цитата = alexandr22061986] Привіт Що розподілу Linux є найпотужнішою для серверів і мережі Області застосування? І що ви думаєте про Ubuntu Linux [/ цитата] Centos і RHEL все в порядку. TNX

З найбільш популярних дистрибутивів Linux, я б сказав, Ubuntu є найбільш гнучким, і кращий для тих, хто дійсно хоче дізнатися про Linux Для тих, хто шукає кошти і не хочуть витрачати багато часу на вивчення того, як Інструмент працює, я б рекомендував SuSE як мають більш інтуїтивним і послідовним інтерфейсом користувача і Red Hat за те, що тестувати і інтегрувати. Нові можливості, як правило, з'являються перші в SuSE, Red Hat, але робить багато роботи, щоб забезпечити все працює гладко. Як хтось інший сказав, це дійсно залежить від того, що ви намагаєтеся досягти. З іншого боку, для швидкого завантаження, щоб дізнатися Linux, Knoppix є фантастичним.

Привіт Є Sun Java Desktop Linux хороший для розробки додатків в C під Linux і драйвери пристроїв? Салам Хоссам Alzomor WWW (.) Рис (.) Орг

Якщо ми говоримо про потужні ... Я просто наведу приклад: суперкомп'ютер Blue Gene L (32 ТБ оперативної пам'яті) бігти "на SLES 9 ... блін, чому вони не використовувати вікна? : LOL:

Привіт Так що дистрибутиви, які підтримують ARM9 і / або ARM7? Салам Хоссам Alzomor

Я віддаю перевагу Ubuntu. Вона проста в установці і використанні.

Це залежить, що ви хочете. Але коли ви приходите в діловому світі можна помітити, що Red Hat є переможцем і отримати роботу на цьому підприємстві середовищі швидше, ви повинні вчитися в подібних дистрибутивів, як це, тому що Red Hat фактично заснований на Fedora!. Ось чому ви повинні піти з цим також немає основних відмінностей між тепер Fedora та інших, до речі Fedora є єдиною з спільноти Linux забезпечення EDA інструментів для моделювання СБИС З СУМІСНІСТЬ! http://chitlesh.fedorapeople.org/FEL/ (перевірити листівки на цій сторінці)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back