Надійність електролітичних

F

Freddybaby

Guest
У мене є кілька пристроїв в поле, я повинен був використовувати електролітичних ковпачки. Це зовнішнього застосування (у штаті Айова), достатньо висока надійність в тому, що, якщо він не буде викликати більш дорогі пристрої на провал. Моє питання / коментар: MFG оцінки для життя між 1000-4000 годин. Це здається нерозумним або вкрай консервативних даної мене є 20yr старе обладнання, яке не вдалося з цим типом кришки. Існує невеликий трансформатор в коробці, яка повинна триматися подалі від холоду Айові, але я думаю, це також може привести до проблем в літо, таких як висихання електроліту. Чи можу я параноїк чи мені доведеться купувати дійсно дорогі військових номінальної шапки?

Американські, європейські та японські електролітичні конденсатори є надійними. Китайські і ті, які виробляються в країні, яку ви ніколи не чули про такими не є.

Три основних фактори в електроліті невдач є: 1. Температура 2. пульсуючого струму 3. прикладеної напруги. максимальна надійність прикладеної напруги 80% від номінальної напруги. Вищі і нижні робить для ранніх відмов.

[Цитата = претензійний] трьома основними факторами в електроліті невдач є: 1. Температура 2. пульсуючого струму 3. прикладеної напруги. [/QUOTE] Не Також віку?

У 60-електролітичні конденсатори були гумові ущільнення, які потім сушать тріщини. Тепер вони використовують синтетичні неопрену, який триває майже вічно.

[Цитата = "atferrari"] [цитата = "претензійний"] трьома основними факторами в електроліті невдач є: 1. Температура 2. пульсуючого струму 3. прикладеної напруги. [/QUOTE] Не Також віці? [/QUOTE] Як зазначено в наведеному вище відповіді ущільнення краще в ці дні, і тому електроліт не протікає, як багато з віком. У мене є 25-річний AM FM тюнер, який я рідко використовую. Він як і раніше працює, і, ймовірно, містить електролітичних конденсаторів, особливо в блоці живлення.

Мій Скотт FM приймач 46 років і досі працює відмінно. Вона має багато оригінальних електролітичних конденсаторів. Це була перша FM-приймач використовувати ІС в УПЧ.

Кілька років тому я володів Scott 342 у противному випадку в красивій формі, але де я повинен був замінити всі електролітичні конденсатори більше 100uF. І це була не тільки моя проблема. Я знайшов багато людей скаржилися на це. Тільки починаючи з 80-х років виробники починає робити дуже надійні електролітичні конденсатори.

Шахта Scott 341. Я замінив FET схема управління тоном з низьким рівнем шуму, низьким операційних підсилювачів спотворення.

Freddybaby визначення "життя" коливається між manufacturesrs. Тим не менш, невдача не обов'язково катастрофічного провалу. Час життя, як правило, визначається як час, за певних умов роботи, при яких або ємність зменшується на певний відсоток, або ESR збільшується на певний відсоток. Будь-який з цих умов вважається "провал". За цим визначенням конденсатор може "Fail" і досі чудово працюють в ланцюзі. Більшість дизайнерів вказати capcaitance, що вище, ніж потрібно для того, щоб забезпечити деградації в ємність з плином часу. Крім того, конденсатори з низьким ESR, ніж потрібно зазвичай вказується. Див наступний сайт для докладного пояснення того, що відбувається. . З повагою, Kral [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/color] [/SIZE] Вибачте! Веб-сайт http://www.edn.com/article/CA6588368.html .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back