Надання допомоги GPS (A-GPS, U-Blox)

E

eemkutay

Guest
Привіт всім, я повинен зробити проект з GPS stm32F107. Я можу розшифрувати і спілкуватися з модулем GPS, але мені потрібно дуже швидко, починаючи від GPS в 5-10 сек. Це можливо з онлайн або оффлайн-GPS. Чи знаєте ви, типовий проект? Як я можу додати A-GPS для мого проекту? Які кроки? Як я можу отримати A-GPS дані з U-Blox GPS-послуг? U-Blox GPS-послуги: agps.u-blox.com порт: 46434

Теплі і холодні придбанні в залежності від часу пристрій GPS, і ви можете тільки прискорити холодний старт при посіві GPS з точною поточної постіон, час і діючий супутник ephemiris даних. Читайте специфікацію GPS модуль

Дякуємо за repply, я читав це, але я не розумію зовсім. Так, я хочу, щоб прискорити холодний старт, AGPS. Але як зробити? Я не знаю. Чи можете ви допомогти мені з цього приводу?

Привіт, Як згадувалося клістрона потрібно дати приблизне місце розташування пристрою. Як і з U-Blox, я вважаю, ви пройшли через посилання [/URL]. Зазвичай У тому випадку теплого старту або гарячий старт, ви зможете отримати дані ефемерид, як є. Єдина проблема може бути при холодному старті. Що стосується деталей, де satrt я читав, використовуючи наявний холодний старт і гарячий регістрів початку, які повинні бути встановлені і подивитися, якщо це відповідає вашим до часу запуску. Тоді не надто турбуватися про холодний запуск версії. Удачи!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back