Надання внесок в FPGA без використання паралельної шини

D

dll_fpga

Guest
Я роблю проект обробки зображень на базі ПЛІС FPGA, але я використовую не має паралельну шину для введення зображень блоків ..... так що я планую використання диска для зберігання образу блоку ... .. хто може сказати будь-який інший альтернативи за ті ж?

Припустимо, у вас 1024 біт вхід в блок, і у вас є 64 входами. Потім оголосити 1024 біт регістра в вашому коді. Нехай вхідний порт модуля становить 64 біт. В даний час 1024/64 = 16. так створити лічильник, значення якого кроком на кожен тактовий цикл. Використовуйте цей лічильник в якості індексу в 1024-бітний регістр для зберігання вхідних значень. Зверніть увагу, що вам потрібно 16 тактів, щоб отримати вхід тут. Це може виглядати наступним чином: сигнал за номіналом: std_logic_vector (1023 downto 0); сигнал фото: ціле, процес (CLK) .. якщо (кол-во = 15), кількість

припустимо, у вас 1024 біт вхід в блок, і у вас є 64 входами. Потім оголосити 1024 біт регістра в вашому коді. Нехай вхідний порт модуля становить 64 біт. В даний час 1024/64 = 16. так створити лічильник, значення якого кроком на кожен тактовий цикл. Використовуйте цей лічильник в якості індексу в 1024-бітний регістр для зберігання вхідних значень. Зверніть увагу, що вам потрібно 16 тактів, щоб отримати вхід тут. Це може виглядати наступним чином: сигнал за номіналом: std_logic_vector (1023 downto 0); сигнал фото: ціле, процес (CLK) .. якщо (кол-во = 15), кількість

Ок. Але спробуйте отримати Концепція коду. Це, як ми зазвичай вирішити цю проблему. Це не має значення, його VHDL або Verilog.

Привіт, Ви можете також використовувати деякі методи для зміни вихідного зображення динамічно за допомогою м'якої процесора (Nios II, MicroBlaze тощо) у свій проект (звичайно, в FPGA) і підключити його до вашого верхнього рівня (ви повинні будете код інтерфейсу), то ви можете перевірити свої розробки з допомогою вбудованого програмного забезпечення, що працює на процесорі. Таким чином, комплексне тестування проводиться легко. Перевірте ці посилання для більш докладної інформації: [URL = http://www.altera.com/products/ip/processors/nios2/ni2-index.html] вбудований процесор [/URL] [URL = http://www. altera.com / підтримка / приклади / EXM-list.jsp? кіт = embedded] Приклади дизайну [/url] З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back