Навантаження-Pull моделювання з ADS

N

nicita

Guest
Привіт, є хтось, що cuold допомогти мені з навантаженням тягнути аналізи в оголошеннях? Моя проблема пов'язана з параметрами S11_rho і S11_center, я не розумію, спосіб налаштувати їх. Інша справа ... Мені потрібна документація про навантаження тягнути проблеми, кого-небудь знає гарні книги чи щось інше? Tnx ...

Ро-радіус простору навантаження тягти буде шукати Zopt, центр є центром простору перевірити навантаження тягнути дизайн giude і в оголошеннях khouly

Велике спасибі khouly! Я думаю, що ваша пропозиція може мені допомогти! Tnx Кармело

також перевірити джерело тягнути в ADS, це хороший інструмент, щоб зробити хорошу вхідні схеми khouly

Я знайшов хороший PPT "LoadPullPres.ppt" і хороший DDS, які допомогли мені зрозуміти, параметри s11_rho і s11_center! Tnx багато!

Так, це можуть бути знайдені в прикладах ADS khouly

Привіт Khouly, я хочу поставити вам ще одну річ ... Ви знаєте, програма HFSS для 3D-моделювання? Я хотів би використовувати його для імітації деяких пасивів для моєї конструкції ПА. Tnx! nicita

це пасивів є планувальник? Якщо це так, це буде простіше у використанні імпульс я ADS мають хороші Experince в імпульс, але не так багато в HFSS khouly

Привіт, не вони є складними структурами, як сторона-екранований CPW або щось інше ... У всякому разі дякую вам так багато! nicita

CPW може бути зроблено в момент людина mometun також використовується в на чіпі spircal індукторів khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back