Мінімалістський Altera Cyclone Eval Board

D

Didier9

Guest
Я шукав мінімальні вимоги для роботи Altera Cyclone EP1C3T100 і натрапив на цю стару тему http://www.edaboard.com/thread132812.html , які не мали відповіді. У мене така ж проблема. Я breadboarded EP1C3T100 все, що міг, з 3.3V, 1.5V і землею буде те, що я вважаю потрібних місцях на основі листа Altera даних (я відправлю схему нижче), генератор, без настройки пристрою на момент, просто конфігурації контактів встановлена ​​у фіксованому рівні, так що чіп * повинен * бути простою (не намагаюся налаштувати себе). Чіп привертає більше 100 мА на 1,5 і це, здається надмірною. Altera FAE сказав, що це має бути більше як 30 мА. Мені потрібна допомога у вигляді мінімальної схемою довести чіп нас з JTAG і LED (миготливі). Ant рекомендації вітаються. Я постараюся зробити чисту схему того, що я пізніше сьогодні, і розмістити його. TIA Didier

Я не можу говорити за частинах Altera, але одна можливість полягає в тому, що невживані контакти налаштовані як (цифрові) входи, і якщо вони залишаються плаваючими вони можуть споживати багато струму. Там може бути висновок, який тягне невживані контакти (на ПЛІС Xilinx це HSWAPEN). Крім того, можна завантажити файл конфігурації, який налаштовує підтягування чи задає невживані контакти на виходах.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back