Мікрохвильова Підсилювач дизайн

H

hammooooody

Guest
Привіт усім, я припустити розробити просту СВЧ-підсилювача (1 - 3 ГГц) з вхідними і вихідними мікрополоскових погоджують ланцюга з допомогою моделювання, а також будівництво апаратно ... Я все ще нуб з РФ і я не знаю, з чого почати. В MATLAB Simulink наприклад, є S-параметрів підсилювача блоку, який вимагає S-параметрів, значення яких мені потрібно привезти з даних фактичних транзистора. Мої питання: 1 - Який тип транзисторів я повинен шукати (компонентний код було б здорово) 2 - Чи повинен я отримати S-параметри значення для цього транзистора себе? або вони представлені в таблиці його, чи що? 3 - інструмент моделювання яких ви рекомендуєте?

1.-Прочитано Гонсалес книзі "Мікрохвильова tansistor підсилювачі" 2.-Прочитано ще раз і переконайтеся, що ви розумієте його. 3.-Якщо ви хочете, 1-3 (або 4) ГГц підсилювач, ймовірно, вам потрібно транзистора з і р близько 9 до 16GHz. Більше не завжди краще. Біполярний б легше і дешевше знайти ..... 4.-Більшість виробників може надати вам дані S для своїх транзисторів для конкретного набору зміщення умовах. 5.-компанії Agilent з ADS або мікрохвильової офісу було б добре для проектування речі.

Ви повинні S2p параметри пристроїв. Виберіть rftool в MATLAB і завантаження вхідних узгоджувальних пристроїв, файл пристрою S2p і вихідних узгоджувальних ланцюгів в rftool. Тоді див. відповідь на вашу потрібну частоту. Це дуже легко імітувати, але ви повинні сильні основні принципи прим підсилювачів. [Цитата = hammooooody] Привіт всім, я припустити розробити просту СВЧ-підсилювача (1 - 3 ГГц) з вхідними і вихідними мікрополоскових погоджують ланцюга з допомогою моделювання, а також будівництво апаратно ... Я все ще нуб з РФ і я не знаю, з чого почати. В MATLAB Simulink наприклад, є S-параметрів підсилювача блоку, який вимагає S-параметрів, значення яких мені потрібно привезти з даних фактичних транзистора. Мої питання: 1 - Який тип транзисторів я повинен шукати (компонентний код було б здорово) 2 - Чи повинен я отримати S-параметри значення для цього транзистора себе? або вони представлені в таблиці його, чи що? 3 -? Якому інструмент моделювання ви рекомендуєте [/ цитата]

якщо вам потрібно, щоб покрити діапазоні 1-3 ГГц і у вас немає великого досвіду, ви можете думати про RFIC, а також. Це більш комплексний і у вас менше зусиль для проектування в пристрої. Ви можете перевірити, наприклад, ABA-3xxxx або ABA-5xxxx сімей з Avago Technologies (колишня Agilent) до тих пір, як ви легко вимога NF. Ура

Спасибі за відповіді велике ...

Привіт, я запропонував би Agilent ADS для моделювання. Його дуже гарне програмне забезпечення. Для діапазоні 1-3 ГГц можна використовувати MMIC підсилювачів. Для прикладу я використав MSA-0886 для мого підсилювача РФ. У вашому частотах ви отримаєте 15 дБ отримати в середньому з гарне узгодження імпедансу. Ці MMIC модулі існують в бібліотеках Agilent ADS так його легко імітувати. Майте на увазі, що дизайн друкованої плати також дуже важливо в тих freqs. Вам потрібно буде створити свій PCB акуратно або схема може бути зовсім марним у реальному житті, навіть якщо він чудово працює на інструмент моделювання. Удачи: D

[Цитата = martine1212] 1.-Прочитано Гонсалес книзі "підсилювачі мікрохвильової tansistor" 2.-Прочитано ще раз і переконайтеся, що ви розумієте його. 3.-Якщо ви хочете, 1-3 (або 4) ГГц підсилювач, ймовірно, вам потрібно транзистора з і р близько 9 до 16GHz. Більше не завжди краще. Біполярний б легше і дешевше знайти ..... 4.-Більшість виробників може надати вам дані S для своїх транзисторів для конкретного набору зміщення умовах. 5.-компанії Agilent з ADS або мікрохвильової офісу було б добре для проектування речі. [/ Цитата] Привіт martine1212,. Я згоден з вашим списками, але мають труднощі в розумінні для футів, більше не завжди краще ». Буде дуже добре, якщо ви можете пояснити більш детально про це нам. Cheers, jimiblues

Я знаю, що це досить пізно, щоб сказати це, але я хочу подякувати всім. І окреме спасибі martine1212 Гонсалес книга є блискучим. він відповів на багато моїх запитань. Agilent ADS було легко стежити і дружнім до користувача, я встиг зробити більшу частину роботи, не посилаючись на підручники або що-небудь подібне. Ще раз спасибі.

Вибачте за пізній відповідь, якщо ви берете транзистора з дуже високою футів (скажімо 50GHz для 3GHz проекту), то це дуже легко генерувати генератор через просту і неминучі паразитні (додати борту, припой, колодки , невеликі з'єднання лінії передачі). Транзистор має достатньо отримати при більш високих частотах, тому вам не потрібно багато, щоб зробити його коливатися або вдарити резонансів. Зазвичай я вибираю транзистора з і р з коефіцієнтом 5-7 від того, що мені потрібно. Якщо мені потрібно кожен біт швидкістю, тоді я намагаюся отримати низько над діапазоні частот мене цікавить.
Привіт martine1212,. Я згоден з вашим списками, але мають труднощі в розумінні для футів, більше не завжди краще ». Буде дуже добре, якщо ви можете пояснити більш детально про це нам. Cheers, jimiblues

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back