Мікрополоскових Т влади Divder Зворотні втрати Проблема HFSS

D

dfmona

Guest
Привіт ви, хлопці, зараз їм намагаються з'ясувати, чому в моєму microtrip лінійного масиву (2X1) її надання мені такий поганий поворотних втрат (-14дБ) у alredy дизайн один патч з великими втратами прибутковості (-40 дБ; кромкою з ламбада / 4 трансформатор, щоб відповідати 50 Ом вхід), тому їм підозрюючи його подільник потужності, я призначений transmision лінії для 2,4 ГГц, але я не знаю, чому їм отримувати такі дивні результати на S11, їм буду завантажувати свій файл, його мікрополоскових рівній потужності Т дільник, великий прямокутник 50ohm лінії передачі решти 100 Ом ліній (Zo = Z1 / 2) на своєму FR4 діелектриком, може somone плз скажіть мені, що їм робити неправильно, я Очікується, що s11 Ділянка занурення на 2,4 ГГц або близько, але я отримую Абсолютно протилежна плз допоможіть мені. Pd: я знаю, що ширина лінії на моїй transmision дуже точний приклад: 50ohm його 3.08mm ширина міді для ер: 4.4 Fr = 2,4.

привіт ви, хлопці, це нікому не знаю відповіді на цю його досить легко плз допоможіть мені:)

Перш за все, якщо ви проектуєте Уілкінсон, необхідно resisitance elelment між виходами, В іншому випадку мережа без втрат, взаємне 3-порт, як добре зворотні втрати ви очікуєте для всіх портів?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back