Мікроконтролер систем безпеки з використанням ВЧ зв'язку

S

sarig

Guest
Всім привіт! Я останній рік EEE студент інженерного факультету. Дисертації мої деталі проекту. 1. У мене є лютому 8051 мікроконтроллер розвитку дошки і 2 RF трансивери (9600 бод напівдуплексний ставка) 2.When я натискаю вимикач на моєму microcontrollerA, він повинен просити пароль, який буде відображатися на РК-дисплеї пов'язане з дошки. 3.Коли я введіть пароль через клавіатуру microcontrolerA, він повинен передати його в мікроконтроллер B, яка перевіряє пароль і відправляє назад пароль перевірити повідомлення для мкА в той же час повинні microcontrollerB привід двигуна додається до нього. Я сподіваюся, що я ясно з моїм проектом Будь ласка, допоможіть мені, щоб написати програму для C для цього проекту IM планує використовувати Keil C51 компілятор: .. Крик: Шукаю позитивну відповідь найближчим часом. Спасибо заранее. Саріга:-D

покласти код, який ви зробили до сих пір. Ви очікуєте нам завершити проект для Вас?? Перший інтерфейс клавіатури контролера і читати дані з нього .. зберігати дані в масиві. відправити дані через РФ. зберігати дані після отримання на другий бік ... робити порівняння. і привід двигуна. Використовуйте ULN2803 керувати двигуном.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 16:16 ---------- Попереднє повідомлення було в 16:07 ----------</span></span>
[URL = http://www.radiolocman.com/shem/search.html?q=pic&rz=0210&sr=d&adq=1] Схема ПІК мікроконтролерів [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back