Мій чіп згорів, потрібна ваша допомога!

G

Guest

Guest
Привіт всім,
Мій чіп згорів, він був спалений після тривалої експлуатації в ході випробувань.Це 1A зарядного IC.Я перевірив кілька десятків чіпів, але 2 були пошкоджені.Я бачив Струм споживання є поточним обмежені мої налаштування (2A), VBAT струму ~ 30mA, а потім чіпа був спалений.
1) Чи можете ви допомогти мені розібратися what're причин у ваш досвід?
2) Коли буде засувки заходів за їх результатами в такому стані?Коли схема може призвести до засувка-до стану, будуть сфабриковані замкненому всі фішки-Up?
3) Коли-планку до стану відбувається в деяких чіпів, будуть пошкоджені цього чіпа і ніколи не включиться або взагалі не працює?
Дякуємо за вашу допомогу.

Dział rozwoju systemu Sybmian przeniesiony zostanie do firmy Accenture, wraz z 3 tys. pracowników Nokii zatrudnionych w Chinach, Finlandii, USA, Wielkiej Brytanii i Indiach.

Read more...

1.Перевірте розташування вашого ПХД ради.Неправильне розташування може призвести до напруги або струму шипи.
2.Перевірити індуктор для насичення.
3.Перевірте температуру чіпа і інші компоненти
4.Знайти засувка діяльність струм для кожного з ваших контактний чіп.Вона повинна бути не менше 100 мА
5.Поставте своє ливарний результатів Олт (термін експлуатації випробувань) для кожного елемента технології

Привіт фрагмента,
Прости, що я не описав в деталях.
Ситуація, коли мені було робити короткий ВИПРОБУВАННЯ схеми, ІК упередженим в струмочок стані.
1) VIN = 5, VBAT = 0В (в струмочок стан заряду), TEMP = 1.5V (нормальний condtion).
2) я використав металевий дріт на короткі VBAT і TEMP, існує великий струм (2A, струм, обмежений 1.5V Supply) потоку в електронній навантаження.Це має бути нормальним станом, так як е-навантаження має потопити струму.
3) Коли я намагаюся торкатися і виключення металевого дроту (щоб VBAT TEMP і перемикання між короткостроковими і відкритому стані), СК було спалено.Я де-Cap IC та знайдено пошкоджені місця поблизу джерела влади директивних органів.
Я поняття не маю, чому це сталося тому, що під час нормальної роботи, струм більш 1A, а чіп працює добре.
Будь ласка, допоможіть мені.
Большое спасибо!
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я не бачу, яким чином це питання може бути обговорене серйозністю, не знаючи пристрої схеми і тестової установки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back