Мій господар теза - включений підсилювач

S

Steven De Bock

Guest
Доброго дня, я закінчив свою магістерську дисертацію. Тому я хотів би поділитися своїми "розширені тези" на борту EDA як деякі люди можуть ознайомитися з ним. Якщо який-небудь з вас є деякі коментарі, що не соромтеся поділитися ними зі мною. Моя теза про включений підсилювач, за допомогою асинхронного сигма-дельта модуляції для створення імпульсної хвилі з аналогового вхідного сигналу. Високої стадії вихідної напруги використовуються, щоб надати необхідну потужність в 100 Ом навантаження. Вся моя магістерської можна знайти [URL = http://studwww.ugent.be/ ~ sdebock / Thesis_StevenDeBock.pdf] тут [/URL]. Я повинен сказати, що теза голландською мовою. "Розширені тези" англійською мовою і може бути знайдений під:

Що мотивації до використання включений підсилювач? Чи є якийсь клас D підсилювач потужності управляється сигма-дельта модулятор?

Ну, кінцевою метою використання включений підсилювач, щоб отримати вищу powerefficiency ніж використовувані в даний час клас аудіовідеоусілітелямі в XDSL центральних офісів. Можна, звичайно, описати це підсилювач потужності, як влада підсилювач класу D обумовлений "асинхронні" сигма-дельта модулятор. Я явно хотів згадати "асинхронні", так як немає розгону потрібно для сигма-дельта модулятор.

те, що швидкість і дозвіл ур сигма-дельта АЦП. regrds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back