Монітор CTX1785D Ні растрових Proplem

S

sawwa7

Guest
Привіт всім колегам, у мене є це монітор, блок живлення може з передньої зелений світлодіод, то він повертається до помаранчевих знову, але якщо вона пов'язана з монітором він залишається зеленим, однак нема зображення чи ні растру. у мене є measuered всі рейки напруга живлення і все в порядку, наступним чином: 180 В 75В 25В 15В 7В у мене є цей монітор схемою, але в погану якість @ роз'єм з маркуванням P403 у мене є нагрівач напруга = 6.3V також 12В, що виходить від лінійний регулятор а також я можу знайти тих напруги: 75V 135V, які повинні бути 155V згідно зі схемою, але це нижче, ніж 135V ... що може завантажити цей поставки залізничним? це означає несправність трубки? я не бачу світло в той час як нагрівач напруга живлення все в порядку! я підозрюю Hitachi ЕЛТ, але не отримати, що поки цей монітор має окремий горизонтальний сканування і HV етапах і як звуки добре, і нічого не будуючи, як HOT і високовольтних транзисторів, і перемикання MOSFET. що може бути причиною цього симптому? будь ласка, допоможіть і спасибі заздалегідь за будь-яку допомогу, надану З найкращими побажаннями

Привіт знову Тепер я впевнений, що обігрівач включений, але все ще є проблеми з HV розділі. цей монітор CTX базується на шасі і Hitachi HV транзисторний вихід є Q335 = 2SC5296 з вбудованим самоскид діода і Theres крихітний резистор між базою і емітером згідно з таблицею і meauserd нормально, але до цих пір немає жодних HV Out, перемикання Фет це нормально і не міг бачити нічого поганого! Будь-яка ідея, що може привести до цього? спасибі за будь-яку допомогу, надану З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back