Монте-Карло для цієї задачі (MATLAB):

P

prince_capri

Guest
Гей, хлопці, чи може хто-небудь сказати мені, як можна моделювати за такою формулою: C = log (1 + КП / N) Де P / N = SNR = 0 дБ. Графіки повинні виглядати приблизно так (тільки для в'янучої Релея):

Привіт, Ви повинні імітувати здатність формула для MIMO якої і ми вже згадували. Але тоді ви повинні запустити моделювання протягом тривалого часу, для Ricean вицвітання використання каналу означає, відмінна від нуля і для завмирання Релея використання каналу з нульовим середнім. Я докладаю малюнок з цього поста, який є сума потужностей проти Число користувачів в системі. Я можу допомогти вам в письмовому вигляді функції MATLAB, але я не знаю точного scenerio, що ви шукаєте р. Я думаю, що ця цифра буде допомагати і. MAK

Ей, приятель, спасибі за документ, але я не можу відкрити з якихось причин. Що таке розширення файлу? Чи є в фарбу або щось ще? Може бути, я повинен згадати ще про те, що я намагаюся зробити ... Використовуючи Релея затухання, я повинен побудувати над графіками, можливо приймаючи їх вицвітання прибутку до уваги. Таким чином, я повинен дати кількісні значення схеми, як пропорційне справедливого планування, а потім пропонувати свої пізніше. Сподіваюся, що має сенс. Будь ласка, не соромтеся звернутися за більш докладно. І спасибі за дивлячись у це!

Я застряг на цьому. Буде дуже подобається деяка допомога, будь ласка!

Привіт, я теж намагався зробити аналогічне моделювання. Ви були в змозі зробити це. Якщо так, чи можете ви допомогти мені тут, у розумінні проблеми та її код MATLAB. @ Аріф Хан Я вечора вам повідомлення раніше також і я сподіваюся, що ви можете мені допомогти і тут. У мене є можливість моделювання формули і знаю, що я зробив петлю для розрахунку потужності при різних умовах канал (різні для кожного itteration), а в останнє я додати всі можливості і розділити його на число itteration але я не отримати відповідного графіка. Я повинен відсутні деякі речі тут. ласка, допоможіть мені. З повагою

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back