Можна імітувати HFSS кілька портів з одночасним порушенням?

M

mwhero

Guest
Привіт, я імітації двох elment мікрополосковая антенах решітка з використанням HFSS 9.0.У ході моделювання я поставив два порти, а в рядку стану показує, що ці два порти не може бути схвильованих одночасно і обробка припиняється.Хто може сказати мені, як вирішити цю проблему без моделювання харчування мережі прямо?Большое спасибо.

Za pięć dni na imprezie NVIDIA GAME24 będzie miała miejsce premiera dwóch kart graficznych z serii GeForce GTX 900. Mowa oczywiście o modelach GeForce GTX 970 i GeForce GTX 980, którym ostatnio poświęcamy dużo miejsca na łamach naszego serwisu. Teraz pojawiły się informacje na temat kolejnej nowości z serii GeForce 900. Mowa o karcie graficznej GeF...

Read more...

Я думаю, ви можете налаштувати порти неправильно.Я імітіруемих 8 портів і HFSS 9 працює добре.

ports have been set to the corresponding feeding microstrip lines.

Тип я навчався на два елементи апертурою
зв'язку мікрополосковая антена, дві зосередженими
порти були встановлені на відповідне харчування мікрополосковая ліній.Не могли б Ви розповісти мені про те, як налаштувати порт умовах правильно?Спасибо еще раз.

Шановні MWHero,

Запитаєте ви бос придбати MicroStripes!Ось що я використовую протягом останніх 2 місяців, і я
б ніколи не повернутися на HFSS!Я імітіруемих 12 порт антени масив з усіма портами порушених simultanously!Хочете внести деякі фазова?Немає проблем!Хочете зосередженими мікрополосковая порт або порт?Не проблема знову.

А для запису і для тих, хто стежать за цього сайту: я не клієнт служби інженером як і інші з нас, хто намагається зберегти hfss жива, і в передній частині конкурсу!Ці хлопці повинні шукати нову роботу!КНТ і MicroStripes буде харчуватися HFSS клієнтів!

Мистецтво

ArtWave писав:

Шановні MWHero,Запитаєте ви бос придбати MicroStripes!
Ось що я використовую протягом останніх 2 місяців, і я б ніколи не повернутися на HFSS!
Я імітіруемих 12 порт антени масив з усіма портами порушених simultanously!
Хочете внести деякі фазова?
Немає проблем!
Хочете зосередженими мікрополосковая порт або порт?
Не проблема знову.А для запису і для тих, хто стежать за цього сайту: я не клієнт служби інженером як і інші з нас, хто намагається зберегти hfss жива, і в передній частині конкурсу!
Ці хлопці повинні шукати нову роботу!
КНТ і MicroStripes буде харчуватися HFSS клієнтів!Мистецтво

mwhero,

Ви можете встановити 2-порти,
а потім змоделювати цей 2-антена решітка, в кінцевому підсумку змінити джерело (включаючи журнал
І етап), який ви хочете отримати, і ADP.Я використав хвилі порту в моєму проекті, тому що моя модель була полосковой структури.Я думаю, ви могли б використовувати хвилі порт тоже.Є спробувати?

mwhero писав:

Привіт, я імітації двох elment мікрополосковая антенах решітка з використанням HFSS 9.0.
У ході моделювання я поставив два порти, а в рядку стану показує, що ці два порти не може бути схвильованих одночасно і обробка припиняється.
Хто може сказати мені, як вирішити цю проблему без моделювання харчування мережі прямо?
Большое спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back