A
AVM_NOIDA
Guest
Привіт це мій профіль: - Місце розташування - Сінгапур Фон - бакалавра технічних наук, магістра в області комп'ютерів. Відповідного досвіду - AVR 8051 і система. VB і C кодування FPGA / CPLD. Виробництво установки - у мене є промислові землі в Noida (недалеко від Делі, Індія), будівництво в найближчі років. План установки електронних виробництво одиниці пропонують мікроконтролерів системи розвитку і вирішення. Модулі вводу / виводу, готові H-міст плати, драйверів крокового двигуна і т.д. і т.д. і т.п. Я все ще працюю над цим, всі ідеї вітаються. Пошук - інженерів (партнерів, в будь-якій точці світу), які планують почати свій бізнес (можна домашній) у продажу електронних плат і пропонує рішення, засновані на УНЦ і CPLD / FPGA. Бізнес сила - Моє місце розташування в Сінгапурі ставить мене в перевагу з точки зору пошуку електронних частин і т.д. У той час як мій завод в Індії допоможе мені зробити PCB збірки і програмне рішення за конкурентноздатною ціною. Я планую встановити бізнес-моделі, де всі мої операції вартість буде повністю прозорою для партнерів. Я буду керувати централізованої веб-сайт, де всі продукти і партнерів адресу буде з'являтися. Тим не менш відкриті для пропозицій. Спасибі