Може ємності МОП бути негативним?

T

tangqin55

Guest
Після моделювання один МОП-транзистора, результати будуть надавати ідентифікатори і 16 внутрішніх ковпачки типу СГС і ДЦП. Я відчуваю, Streng бо всі вони негативні. будь ласка, допоможіть мені, щоб зрозуміти це!

Привіт, я не впевнений, що МОН може мати негативні шапки міс, але напевно це може мати негативні ідентифікатори. що типу MOS? які у намагаємося моделювати? прохання представити більш детальну інформацію. спасибі, Sowmya

Я просто імітувати 45-нм пристрої MOS для ідентифікаторів і шапки. Я планував використовувати таблиці даних, заснованих на моделі внутрішніх ковпачків транзистора, але після Spectre моделювання, я знайшов все шапки мати негативні значення. Я читав якісь папери про табличних моделей, заснованих на МОП, майже всі з них використовують заряд таблиць для моделювання. Я просто відчуваю, плутають чому б не безпосередньо, використовуючи модель кришки столу? Велике спасибі за Вашу відповідь!

Ковпачки отримав від примари засновані на математичних абстракцій. Це диференціальне напруга заряду відносно. Наприклад, якщо це Cdg-ве, це не означає, кришка від стоку до воріт негативний. Пошук на цьому форумі, я пам'ятаю, хтось легше зрозуміти пояснення

потім, якщо я хочу отримати Cgs, ДЦП довідкові таблиці щодо Vgs і VDS, чи можу я використовувати значення, вказане після моделювання Spectre?

я думаю, що це не можливо мати ємність-ве ... Cgs = (2 / 3) W + W LCox Cgso = 2 / 3 W + W LCox Л. Д. Кокс ХГБ = W = W Cgdo Л. Д. Кокс

Для 45-нанометровій технології і нижче, ковпачки є похідними від заряду. Так як заряд висловлювання дійсно складна, тому я хочу, щоб отримати ковпачок значення напряму. Я читав якісь папери на стіл основі транзисторів моделі, але всі вони використовують заряд таблиць. Я не можу зрозуміти, чому не використовуєте причиною шапка таблиці 'Q = CV. чи є спосіб для моделювання заряду терміналу за допомогою примари або спецій?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back