Може хто-небудь дати мені кілька пропозицій про Росію?

A

alekhsei

Guest
Привіт, кожен, я досить нове. Я тільки починаю своє навчання в області РФ MEMS. Останній семестр, я взяв РФ курс, який вчив дуже поганий учитель. Я не думаю, я багато чого дізнався від свого курсу. Чи є хороші книги, простий, але є глибина, для РФ або РФ MEMS? Будь-яка відповідь буде дуже вдячний. Спасибі, хлопці. Alekhsei

Привіт, Купити копію розрахунок ланцюга РФ Кріс Bowick. Це одна з найкращих книжок. Build кілька простих схем FM приймач з куховарській книзі і пізніше дизайн на свій розсуд. Проблема стріляти! Hopr це допомагає

привіт, РФ нової техніки, і не хотіли б ур вчитель сказати й більше. recommand переглядати rfic2004.org

Найголовніше, щоб повернутися основних РФ є: а) Отримати фундаментальної книги з електроніки і зв'язку книг. б) отримати книгу на мікроелектронної РФ по Radzavi. в) отримати їх основи і розуміти їх з гарної основи і буде в стані краще зрозуміти, про РФ. г) чи ваші власні нотатки.

Спасибі всім за поради. Я постараюся знайти РФ книзі Ravazi. Знову ж таки, спасибі.

[Цитата = alekhsei] Привіт, кожен, я досить нове. Я тільки починаю своє навчання в області РФ MEMS. Останній семестр, я взяв РФ курс, який вчив дуже поганий учитель. Я не думаю, я багато чого дізнався від свого курсу. [/Quote] я можу зробити пропозицію тут? РФ є найбільш широкої частини електроніки. У мікроелектроніці ви ігноруєте багато за замовчуванням. У РФ все стає складною багато і ви, можливо, (це може бути зворотного теж), можливо, не розуміють вчителі дуже добре. Я не можу сказати, Є погані вчителі також але, знаючи рівень складності РФ має я очікую студентів винен учитель. РФ також важко, але ви повинні вчитися.

На мій погляд, гарне уявлення про теорію в РФ є обов'язковим. Але вкрай важливо, щоб практика, а, наприклад, проектування і реалізації потворні схеми для простих приймачів, і так далі. Де можна отримати куховарську книгу в Інтернеті? Або прості проекти - наприклад, "потворні конструкції" - яка вимагає хліба-конференцію? Спасибі.

Чи можу я почати введення полі РФ з розробки схеми приймача використанням PLL. Я думав, глибокий пошук знань в PLL може виявити багато facts.May я знаю, ваші коментарі. GD

РФ мікроелектронних по Radzavi є кращою книгою для будь-якого новачка в області РФ. РФ і є дуже широке поле і вимагає напруженої роботи від студентів. Ніхто не може звинувачувати поганий вчитель для бідних основи в RF.u повинні побудувати їх самостійно. Тим не менш його велика область для досліджень. все краще

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back