Може АЦП забезпечують постійну зразки?

X

xtcx

Guest
привіт друзі!, у мене є сумніви в АЦП sampled.I є 40 МГц АЦП (12-біт). Я використовую, щоб взяти 20 зразків від 2 МГц синус джерелом яких є постійним. Мої сумніви в тому, що в тому, що 20 зразків сказати 402,1,402,1566 ..... і т.д. Чи можна очікувати, ADC, щоб дати ті ж значення, зразок для кожного циклу?. Простіше кажучи, буде цих 20 зразків я беру за цикл буде майже постійним для всіх циклів ?.... Дякую

Ви маєте на увазі щось на кшталт: Приклад 1 = приклад 21 Приклад 2 = Пример 22 Приклад 3 = 23 Приклад Приклад Приклад 4 = 24 ...? Якщо частота дискретизації точно 40000000 Гц і ваш синус джерело в точності 2000000 Гц, то ці 20 зразків буде майже постійної для всіх циклів (тільки залежно від шуму в той час). Таким чином, теоретично, відповідь буде: так Іншими словами, (Sample Rate / f_sine) повинно бути рівно 20, щоб отримати значення констант для кожного циклу. Хоча, в реальному житті це практично не вдасться, так як ви не можете встановити частоту, яка саме 2000000,000000000000000 ... Гц. Чим більше коефіцієнт розходиться від 20, тим більше ваші зразки будуть "блукати".

Привіт, якщо ваша синусоїда не має джиттера і амплітуда шуму, так.

якщо ви створюєте години водіння АЦП від джерела синусоїдальної хвилі (якщо вона має TTL посилання о / р) за допомогою PLL помножити його, то ви отримаєте непоганий замок. Там, звичайно, буде і т.д. фазових шумів Так somples ніколи не буде "те ж".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back