Моделювання тимчасової мережі в MATLAB

A

athinap7

Guest
Привіт У мене є наступна проблема для мого MSC проекту. Я повинен ділянки в Matlab мережу з 15 вузлами розподілених випадковим чином. Тоді у мене є для розрахунку евклідова відстані між вузлами і з'єднатися з лінією вузлів, відстань між ними менше, ніж поріг (скажімо 350 м) я написав наступний код, який розрахує відстань і перевірити, якщо він менше 350 м до = 1: N, при = 1:15; якщо до ~ = в, г (K, J) = ((nodesX (к)-nodesX (к)) ^ 2 + (nodesY (к)-nodesY (J)) ^ 2) ^ 0,5, а якщо г

Привіт у мене є наступна проблема для мого MSC проекту. Я повинен ділянки в Matlab мережу з 15 вузлами розподілених випадковим чином. Тоді у мене є для розрахунку евклідова відстані між вузлами і з'єднатися з лінією вузлів, відстань між ними менше, ніж поріг (скажімо 350 м) я написав наступний код, який розрахує відстань і перевірити, якщо він менше 350 м до = 1: N, при = 1:15; якщо до ~ = в, г (K, J) = ((nodesX (к)-nodesX (к)) ^ 2 + (nodesY (к)-nodesY (J)) ^ 2) ^ 0,5, а якщо г

Привіт ви можете надіслати нам решті код? або, принаймні, допомогти тп знаю, як ми збираємося почати коду MATLAB для генерації випадкових базової станції та вузли, то знайти його місця (поки що)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back