Моделювання багатопроменевого завмирання канал

S

shameem

Guest
Привіт, я хочу, щоб імітувати багатопроменевого завмирання канал для MIMO-OFDM системи. У мене є сценарій, як Tx Кількість антен: 2 Кількість Rx антен: 2 Кількість затримки шляху: 6 доплерівського розповсюдження: 8 Гц Можна припустити, фаза затримки сигналів будь-який довільний кут. Тепер, як обчислити канал coefficints? Якщо у кого є шматок коду MATLAB або будь-який хороший документ, будь ласка, поділіться. спасибі, Шамім

Я не знаю, чи допомагає це, але, добре, до тих пір, як канал 2x2 MIMO то це означає, існує 4-х каналів SISO. Поки ви припустити, що вони незалежні один від одного (через лямбда / 2 антени відстань) все, що потрібно зробити, це створити 4 SISO канальні моделі незалежні один від одного. Якщо ви використовуєте Matlab, перейдіть до файлу довідки й читати, як визначити SISO "Релея" модель каналу з допплер і шлях затримки ... Ну,, шкода цю відповідь можна було б трохи простий або даремні, якщо ви вже знаєте це.

Канал коефіцієнти описують фізичну ситуацію каналу. Ви повинні визначити їх, знаючи середовищі ви використовуєте в якості бездротового каналу. Там різних стандартних моделей каналу, як Салех-Венесуела т.д., вам може посилатися на ці моделі і використовувати ці коефіцієнти. ;)

Насправді я зацікавлений в пошуку практичного методу розрахунку коефіцієнтів каналу. спасибі за пропозицію, хлопці!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back