Моделювання ОУ з Cadence Spectre

C

Chiara

Guest
привіт,

може хто-небудь сказати мені, як робити шум моделювання диференціального вхідного диференціального ОУ вихід з каденція примара?

Чи є матеріал, який розповідає, як це зробити?

спасибо.

Komisja Europejska ukarała Telekomunikację Polską 127,5 mln euro kary za nadużywanie pozycji dominującej na polskim rynku szerokopasmowego dostępu do Internetu. To efekt otwartego w kwietniu 2009 roku postępowania - podaje <i>PAP</i>.

Read more...

Я не зовсім впевнений:

Ви можете робити шум моделювання (з резистором зворотного рівній ур Гаун фактор) і отримати вихідний шум (я вважаю, у хочете диференціального шум вихід)

Поділ на посилення зворотного зв'язку для отримання згаданого шум на вході Ура схеми

Я думаю, використання Vsource більш корисним шуму моделювання.Ви можете безпосередньо отримати введення згаданий шум.Я зробив у цьому методі тому після довгого пропозиція від підтримки Cadence і не знаю про нову версію змін.

мій метод введення диференціальний джерело шуму (з використанням постійного струму (AC = 1) і VCVS), використання шумів аналізу для моделювання.Вихідний шум вибирає напруги і шуми вхідного порту.Після моделювання, використання результатів у ADE для перевірки вводу-згадані або вихідний згадані шуми, або розрахувати потужність шуму в групі.

Будь-які можливості моделювання керівництво в даній конкретній теми?

Цитата:

Я думаю, використання Vsource більш корисним шуму моделювання.
Ви можете безпосередньо отримати введення згаданий шум.
Я зробив у цьому методі тому після довгого пропозиція від підтримки Cadence і не знаю про нову версію змін.

"vsource" є екземпляром з analogLib в каденції навколишнього середовища.

Але я не знайти "vsource" екземпляр.Я використовую Cadence IC5033.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back