Микрополосковой антени дизайн

H

hxtang83

Guest
HI ... Може хто-небудь сказати мені, що програмне забезпечення є найбільш придатною для микрополосковой антени дизайну. Деякі з моїх друзів запропонувати ADS і Microwave Office. Thans ..

Сонет Software Є.М., Зеланд IE3D або AWR EMSight гарні для плоских antnnas (мікрополоскових) ... гарні книги: CAD мікрополоскових антен для додатків бездротового Робертом А. Sainati і Компактний і широкосмугового мікрополоскових антен Кін-Лу Вонг, Wiley-ІЛ публікації ...

плоскі антени для бездротового зв'язку по Кін-Лу Вонг М.: ІЛ Публікації

Якщо і може дати специфікацію, я буду радий допомогти u. .. З повагою Люпин

CTS є також і інше кандидата для вас.

привіт всім, я бачу, що тема повторюється стільки тут, хто довіряє своїй симулятор, я бачу якісь папери моделювати з КНТ, але не згоден з виміряною, але більшість з FDTD siumlators дуже приблизно результати узгоджуються з виміряними але FDTD дуже повільно порівняти з КНТ чому?. Я сподіваюся, КНТ, але результати моделювання не точні, як виміряти. що стосується

привіт, мікрополоскових антен довідник по Рамеш Garg, Пракаш bhartia це хороша книга.

Привіт, я думаю, що це краще для вас, для роботи з ADS макет, на перший погляд. Після цього ви можете використовувати HFSS, щоб отримати більш точні результати. (На основі методу скінченних елементів) Але Мікрохвильова Studio також ще один хороший варіант. Удачи.

ADS andem-сонет, якщо ви знаєте, як використовувати Зеландії, який буде краще

Я думаю, дизайнер Ansoft і оголошення хороші також HFSS і мікрохвильовою студії

Я думаю, що найкращий результат використання HFSS

Те, що я рекомендую, якщо ви знайомі з програмним забезпеченням, що використання. ADS, КНТ, Ansoft інструментів. IE3d, Сонет ... вони всі хороші.

ADS дуже гарний у palaner електромагнітних simualtinos, я використовував його багато, і дав дуже хороші результати khouly

Для плоских антен IE3D це кращий симулятор з точністю та швидкістю.

Я використовував Agilent ADS-імпульсу багато плоских патч антени результатів, погоджених з вимірами більшу частину часу ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back