Механічна частина електронного замка дверей

O

ovide

Guest
Я працюю над остаточним проектом року: Електронний замок двері за допомогою SMS. Проект вимагає, щоб я повинен побудувати блокування якось з шестерні, стійки, шестерні і болт. У мене є концептуальний проект, який я хочу використовувати, але я просто хочу, щоб виставити його на загальний огляд, бо я не впевнений, що я зробив, є реалістичним і / або розумно. Всі мої розрахунки були засновані на припущеннях. Будь ласка, мені потрібна ваша допомога.

Не зовсім розумію ваш ескіз, але мені здається, в правій частині. Що я хотів би зробити, це є "прив'язка" на кінець болта усередині замку. Використовуйте цей орієнтир для роботи мікроперемикачів, коли болт всередину або назовні. Потім з парою діодів і звичайний двигун постійного струму і коробка передач ви просто покласти влади з, двигун працює, поки болт вдома, коли мікроперемикач скорочень живлення постійного струму (діод дозволяє току текти в іншому напрямку ). Зворотній полярність постійного струму і двигун працює в іншому напрямі, поки інші мікровимикач відкривається. Цей метод дозволяє подолати підрахунку числа кроків крокового двигуна повинен зробити, щоб перемістити болт, і що відбудеться, якщо його фактичний стан і номер кроку вийти з послідовності. Френк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back