Метод забезпечує обмежень в DC

M

manik_vivek_82

Guest
Привіт,
Нещодавно я почав працювати над DC.Як ви насправді йти при визначенні значень обмежень.Я пройшов через ручний ПРОДАНА, але заплутався.Чи можна запропонувати що-небудь?

Привіт Vivek,
Я теж новачок постійного струму, але я можу suggets мого розуміння цінностей
Значення обмежень залежить від дизайну терміни і області обмеження і бібліотеки, які ви будете використовувати для синтезу.для, наприклад, у періоди creat_clock обмеження будуть вирішувати синтезу дизайн для відповідних Частотний годин.також мінімальні і максимальні значення capacitence і так далі будуть визначені в стандартній бібліотеці осередку, які ви використовуєте для синтезу і furthersteps
група люб'язно поправте мене, якщо я помиляюся / неповне т.д.
обговорення постійного може допомогти так багато людей
що стосується

Я згоден.
Враховуючи, дизайн або проекту, як я можу почати з процесу визначення труднощі в процесі синтезу?Крім того, як я можу знайти такі труднощі, як затримки введення, виведення затримки?
Якщо ми отримаємо негативну слабину, і знайти шляхи, які порушують терміни, як я йду близько процес скорочення слабину?Наведіть кілька переконливих кроків ..

Обмеження різних типів

швидкість -> Терміни Constraintas (I / P затримки O / P затримки та макс і мін)
Оптимізація -> Площа (Макс область)
Проектні норми обмежень - Макс розгалуження, максимальне навантаження, максимальна ємність.

I / O вводу / виводу затримки повинні вирішуватися чіпа навколишнього середовища

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back