Методи оптимізації

T

tachyons

Guest
Привіт Все, 1) Які існують методи, використовувані при оптимізації інструмент для виправлення установки / порушення тримати? 2) Чи означає це, що застосовуються до всіх preCTS / postCTS / postRoute оптимізації? Якщо ні, то як методи оптимізації відрізнятися на кожному етапі? З повагою Тахіон

Привіт ,............... себе ....... Енріке disuja ........ yourwellwisher .............. .... я щось велике .. і я хотів вам сказати ............. чекає ур ріпи .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Поштові додали о 08:50 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:49 ----------[/SIZE] [/COLOR] Здравствуйте, ............... ....... сам Енріке disuja ......................... . Я щось велике .. і я хотів вам сказати ............. чекає ур ріпи ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">------ ---- Поштові додали в 8:51 ---------- Попереднє повідомлення було о 08:50 ----------</span></span>
Здравствуйте, ... ............ себе ....... Енріке disuja ........ yourwellwisher .................. я щось нове .. і я хотів вам сказати ............. чекає ур ріпи ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Поштові додали о 08:52 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:51 ----------</span></span>
Привіт ,..... .......... себе ....... Енріке disuja ........ yourwellwisher .................. я щось великий .. і я хотів вам сказати ............. чекає ур ріпи ..

Установка .. зниження шлях до даних затримки ... провести збільшення шлях до даних затримки ... .. установки ввести корисні косою .. оптимізації даних шлях може бути шляхом буферизації, зміна Drive Strength, Multi VT методи тощо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back