Мертві Farnell LS 30-10 харчування

D

dkn

Guest
Привіт. Я шукаю людину, яка має один з цих змінних джерел живлення.
IMG_2948.jpg
шахті був мертвий протягом тривалого часу через деякі високовольтних мати неприємні наслідки. Але було б так здорово, якщо він може бути відновлений. Проблема в тому, що резистор R13 продувається, і я не в змозі прочитати її колірної код. Більше того підстави, чому вибухнув був великий запобіжник встановлений, тому, коли я, нарешті, знайти цей резистор, мені потрібно знайти фактичні причини короткого замикання.
IMG_2945.jpg
цілком може бути компонент розташований на радіатор, але я не зміг знайти таблиці, і підірваний резистор стер частину ім'я. Надія хтось може бути helpsome і відкрити свої блок живлення, і, можливо, прийняти ПІК цій галузі. Дякуємо за ваш час. З повагою Денис [/IMG]

Я вважаю, Farnell дуже корисні. Спробуйте зв'язатися з ними, щоб побачити якщо ви можете отримати в керівництві користувача або, якщо вони можуть сказати вам, хто насправді його зробила. Брайан.

Привіт. Спасибі за відповідь. Я послав повідомлення для Farnell, я сподіваюся, що вони будуть корисні ofcause, але в мене є сумніви. Так що якщо хтось це джерело живлення, я був би дуже радий якби ви могли сфотографувати області згадував раніше. Спасибі

Привіт, Ви можете сказати PLS який регулятор на стороні? Hopfely це тільки типові (заяву) схеми і ви можете стати резистора ... В іншому випадку можливо, що ви trys «реінжиніринг» і приймає / Дроу схему з ваших КСП? К.

Я взяв ще пару фотографій, щоб отримати кращий огляд. http://asdev.dk/powersupply/IMG_2949.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2950.jpg http://asdev.dk / powersupply/IMG_2951.jpg http://asdev.dk/powersupply/IMG_2952.jpg Як це дивиться на мене, це джерело фактичне напруга буде виводитися. Існує менше трансформатор прямо за чисту роз'єм, і вона переходить до звичайних 7805 і 7812, так що повинно бути для управління печаткою. Я вважаю, ця частина не були пошкоджені. Так має бути і якісь SWITCHMODE MOSFET розташовані на радіаторі, а резистор, перегорів, може бути шунта використовується для meassure ампер використання я думаю. Він був поставлений ще багато вище друку, і повинно бути, 5 або 10 В. Тому, можливо, резистор не так вже й важко зрозуміти знову, правильно низького значення, як 0.1ohm. Це означає, що я міг би спробувати низькі значення, поки на дисплеї Ampera показують правильно. (Якщо його право вгадати його використання ofcause ...) Але чому вона повинна бути розташована на високовольтних боку здається трохи дивним, може бути ... Ну повертає мене до MOSFET шукає хлопця в радіатор, але я потребую таблицю, перш ніж замінити. Ще раз спасибі за спробу допомогти мені тут. / / Денис

Привіт, я теж такого роду харчування (злегка пошкоджений). Міни насправді під маркою і зробив Уейн Керр. З вашої фотографії, я б сказав, що це однакові. Резистор (R13) є 1R0 і виглядає як Carbon резистор, який за його розміри зробить 1 Вт. Однак метал резисторів одного і того ж розміри 2W. Транзистор ви посилаєтеся (Q2) на моєму пристрій Texas Instruments TIPL762A, що потужність NPN транзистор Силіконові. Мені чомусь не змогли знайти жодних даних про це на веб-сайті TI, проте дані доступні за адресою http://www.datasheetpro.com/ для пристрою Bourns. До речі резистор на мережевий стороні Switch Mode і не має нічого спільного з поточним зондування для передньої панелі приладів. Я пам'ятаю керівництво користувача для цього пристрою включені схеми і повний список деталей. На жаль, я втратив моє і Уейн Керр хотів, щоб звинуватити мене £ 60.00. Кріс

Привіт Dkn, Im вибачте, вдома я не можу відкрити ваш хост w. фото ... Ось дані з TIPL762: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/20180/POINN/TIPL762A.html Як я бачу це у Кріса фотографії; резистор повинен бути типу Philips! :) Вона існувала в період з 1 ... 3 Вт, ви повинні повідомити заходів з цього ... Може бути, D = 3xca. L = 10-11мм. К. [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] @ ChrisGn, Може бути, ви можете нам дати знав Wayne Kerr Typ Nr. PLS? ТПХ! К.

Привіт, резистора становить близько 16 мм завдовжки і 5,5 мм Dia. Модель Wayne Kerr номер на лицьовій панелі ідентичні Farnell, тобто LS30-10. Насправді єдина відмінність з передньої панелі, що Farnell друкується замість Уейна Керр. Існує модель номер на задній панелі прямо над серійним номером. Це 11LS3010. Якщо хтось отримати CCT діаграми для цього, то дайте мені знати. Проблема в мене з моїм, що, коли я натискаю кнопку Вихідна потужність блок переходить в обмеження струму протягом декількох секунд, тобто занадто повільним зростанням часу, і я не до душі зворотного інжинірингу, що частина схеми . Кріс

Привіт, Вражаючі з усім допомогти, дуже мило з вашого боку все:) Я пайки від силового транзистора і спробував увімкнути його, а потім настає світло на дисплеї і запобіжники зупинити дме. Так що я думаю, що є хороша можливість, що його несправний компонент. Я шукав навколо для заміни, не можу знайти точно такий же. І їм дуже здивований, що РС такий обмежений вибір. Я знайшов це в іншому місці: http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/BUT12.pdf Якщо це не досить добре? Ofcause не однієї упаковці, але то правильно мірою проблема. / / Денис

Доброго дня, Чи може бути, немає, тому що ніхто не знає, як повинна muchcurrent Світ транзистора і з якою частотою? TIPL має бл. подвійний стільки піковий струм і (можливо, більш доречно) ок, 10x коротше перемикач і EDGE + терміни зберігання ... Я думаю, ви можете піти на ризик і міняти транзистор BUT12 :) Hopfely буде оригінальним радіатором достатньо ...? Ви перевірені на TIPL по ... Mouser.com & ...// octopart.com теж? К. Octopart дає два distis для оригінальних транзистор !:): http://octopart.com/parts/search?q=tipl762a&js=on

Привіт, Got TIPL762A з місцевого магазину і замінив його. І його знову працює зараз! Так що я дуже щаслива, ви не зараз, що ви отримали, поки ви його втратите: D ChrisGn і karesz не можу віддячити вам за вашу допомогу! / / Денис

Халі Dkn, :) Ви тільки вітати, але "до кінця" Ви знаходитесь на пайки заліза :)! Тому що у вас є новий 1 Ohm/2-3W; ти перевірив функції обмеження струму занадто PLS? Але я пам'ятаю, це знаходиться в первинній частини, може бути, "в пік" обмеження струму ... Будьте щасливі w. це! Привіт ChrisGn яке ваше "Трохи Несправність" PLS проблеми. з Wayn Керр? К.

Привіт Dkn, Радий, що ви отримали це відбувається ... karesz, злегка Несправність моя проблема в блоці живлення страждає в тому, що після натискання кнопки Вихідна потужність, обмеження струму блоку живлення ногами протягом декількох секунд, викликаючи напругу на виході рости занадто повільно. Він робить це, ні при яких умовах навантаження. Як ви можете візуалізації це викликає проблеми, коли я намагаюся використовувати те, що має R / C влада на скидання ГТК. Те, що я того, щоб зробити, це з'єднати те, що коли-небудь, я тестую після того як я опинився на виході блоку живлення. Це майже як якщо є рум'яні величезний конденсатор підключені через її висновок. І не питайте, входи напруги сенсі прив'язали до виходів належним чином. Я повинен визнати, блок живлення був вести себе, як це протягом кількох років, і я звик до цієї примхи. Я просто продовжую пошуки чистої іноді, щоб побачити, якщо я можу знайти ЦКТ схема, то, можливо, я доберемося до лагодити її, як це не зовсім верхній частині мого списку пріоритетів. Кріс

Обмеження струму, здається, працює добре і бути досить точним. ChrisGn -> Ви впевнені, що є проблеми з БП? Шахта також повільно ростуть, особливо коли кл знаходиться під 1 ампер, він займає кілька секунд. Я думаю, його просто хотів бути саме так, якщо ви не пам'ятаєте свій блок діяти інакше? Можливо, його просто дуже ніжний харчування: D / / Денис

Денніс, Можливо, ваше право, підвищення напруги ніколи не було фантастично, коли CL була низькою, і я, щоб бути трохи вередливі. Це просто, що я пам'ятаю тестування навантаження до платами на базі, коли блок живлення був новий, і не було ніяких проблем з R фірми UP / C схему скидання. Якби я тест одній платі (и) в даний час скидання часто не працює належним чином. Може бути, це маргінальні те, і це компонент старіння (щось ми забуваємо о) з обох PSU вгору дошки або те й інше. Швидше за все, хоча це мій мозок це старіння і я відчував то з набагато більш високою, ніж CL я повинен був бути! У всякому разі, блок живлення працює на те, що мені це потрібно, тому я не буду робити у час на спроби виправити вина, що, можливо, там немає. Кріс

Привіт Кріс, [цитата = ChrisGn] ... Я не буду робити у час на спроби виправити вина, що, можливо, не there.Chris [/ цитата] У нас є всі проблеми з часом :-(... У всіх case_a схід багато секунд, як ви написали її. Я вважаю, не дуже добре використовувати і не Реклама для постачальників Farnall / Wayn Керр ... проблема, звичайно, знайти якісь схеми над ними К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back