Мережний дозувальних Випуски

S

smuel

Guest
Привіт,

Я працюю в останній рік проекту з метою дистанційної вимірювальної мережі напруги і струми в 3-фазні distrobution поле.

Ось наші установки ..

Крок вниз напруги з .35
В.А. 6V трансформаторів, застосовувати 2.5V компенсується прийняти 64 зразків на 20ms (для 50 Гц) через АЦП в AVR ATmega16 мікро-, а потім розрахувати RMS вартості програмного забезпечення та застрелить його покинути, як серійний даних.

Моя проблема
полягає в тому, що я дізнався після побудови прототипу, що 6V трансформатори Dont вивести синусоїдальної, він більше схожий на деформованої трикутника хвиля ...Таким чином, наші результати здачі Викл.Чи є спосіб якимось чином зробити її більш з синусоїдальної?

спасибо

Сем

Спробуйте це:

Приєднайте 100Ω/1W резистивний навантаженні на 6V намотки і без нічого,
пов'язаних з використанням осцилографа перевірити яка форма сигналу ..Ви повинні були добре morehteless синусоїдальної - Чи є у вас таке?

Привіт,
IanP

Спасибо за ответ.

Я спробував його у відповідність з 100ohm резистором, і це дуже схоже точно такої ж форми.він допомагає небагато, але воно definetely не зробити його синусоїдальної хвилі.

Яким додавши резистивний навантаженні зміни форми хвилі?

будь-яких інших пропозицій, було б дуже вдячний.

спасибо

Сем

спробуйте використовувати torroid трансформатори

вона може бути просто, як ваша сфера є установка
можливо, ви використовуєте пробовідбірником на X1 режимі або X10 Тип зонда
Вам потрібно використовувати спеціальний зонд для measue даного типу ПС

X1 або використовуйте режим і підключити до землі іншому кінці дроту обмотки 6V через 1uf статі цоколю буде виглядати більш синус

Я думаю, щоб виміряти продуктивність трансформатори
використовувати деякі звукові сигнали і робити ділянку, щоб дізнатися, що ви отримаєте resuslts на різних частотах

Я використовую трансформаторів в Басовий підсилювач і отримати чистий сигнал використовувати розкол використовувати
трансформатор і аргументовані ЦЕНТР ТКП через конденсатор

Я дійсно отримав перекручування і змінити його з одним натисненням на Спліт

Моя зонда є 10X.Навіщо вам потрібен спеціальний зонд для такого роду сигнал?Я аж ніяк не до нуля на трансформатори теорії ...

Трансформатор
Я використовую 2 вторинної обмотки, 2x6V.Попробую дотримуватися цоколя у відповідності з зондом землі свинець.

Большое спасибо,

СемДодано через 8 хвилин:ПНЕ, не працюють ..Я також спробував підключення вихід з tranny прямо в ОЦР через eligator кліпи, і вона, як і раніше, виглядає так само.

Це призводить мене горіхів.

Будь-які інші ідеї?

спасибо

Сем

Трансформатори mortheless буде повторювати форму сигналу, який подається до них ..
Ви впевнені, що вхідний сигнал від мережі відрізняється (чисто синусоїдальної хвилі) на те, що ви від вторинної?
Саме з цієї причини я попросив вас підключити чистий resistve відключення навантаження і більше нічого ..
При вході на основний обмотки синусоїдальні і вихід з вторинної (при резистивний навантаженні) є Трехстороннее то це не є "нормальним" трансформатор ..

Привіт,
IanP

Введення на головній є definetely синусоїдальні (AUS мережі 240V).У сигналу на вторинному повністю не трикутної небудь, що-то від гріха і trangle ..

Я впевнений, що це нормальний трансформатор.2x6V вторинних .35
В.А. виступив німецький компанію під назвою блоку.Наскільки я знаю, вони дуже високої якості трансформаторів.

Цікава річ
полягає в тому, що я також з допомогою трансформаторних 2x15V одного і того ж типу для окремого блоку живлення, і його вторинна напруга практично ідеальною синусоїдальної хвилі.Так я угадав ця проблема виникає тільки за дуже низької напруги трансформаторів.

Спасибо

Сем

, Де саме ви впроваджувати 2.5V компенсувати?

для вимірювання напруги змінного струму, а не за допомогою використання трансформаторів резистори циркуль і точність випрямляч, це буде служити вам найкраще рішення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back