Мені потрібно інтерпретувати мову сценаріїв для вбудованих plataform

E

eltonjohn

Guest
У мене є ця plataform, що я просто проектування .. на сьогоднішній день є, по 51 процесора швидко Silab з 128kbytes спалаху .. мій plataform управління термопринтер ЖК-дисплея і клавіатури. Я вражений тим, що до цих пір я використовував тільки 15Кб для коду, так що я до цих пір вийшло понад 100Кб. Мені потрібно скриптова мова .. так що я можу створювати меню і функції пошуку інформації в моїй plataforfm. Я думав, використовувати якусь машину Java на початку, але .. це може бути занадто важким і так повільно, що може custumers ненавиджу! . Так що я відступати ... Тоді я вирішив використовувати в режимі реального часу Java., (Він перетворює Java-класів для C), але тоді це залученню!. Додаток повинен бути пов'язано з основною код ... я не хочу розкривати остання! Таким чином, люди. я потребую скриптовій мовою здатних виклику процедур з якимось чином. І легко маніпулювати .. Ідея полягає в його кінцевому користувачу дуже доброзичливі машини, що він може запрограмувати, обробку даних, створення меню .. і роздрукувати свої дані .. Що нового, що може дати мені якісь базові можливості перекладача .. ?

Ви можете подивитися на форт або eForth. Це різьбових перекладач, програміст має контроль над компілятором, і часто використовується, щоб створити спеціальний словниковий запас. Так як це зазвичай має асемблері, і у вас є контроль над усіма аспектами мови легко інтерфейс для будь-якої іншої мови, яку ви обрали. Це також дуже загадковим, не має перевірки типів і часто називається Тільки запис Кодексу. Але це нам просто так штопала мило. Win32Forth гарна реалізація легко і легально доступні, якщо ви хочете грати з ним. Хоча це багато "товщі", ніж те, що ви могли б потрапити в вбудовуваних систем.

Форт має хороший підхід .. Я розгляну це прямо зараз .. я пам'ятаю використанням вперед з прошивкою НД МАШИНИ .. так багато років тому, що я не пам'ятаю, вона в той же час я знайшов багато ресурсів 51 (четвертий і основи для 51) ftp://ftp.armory. com/pub/user/rstevew/8051 / ftp://ftp.taygeta.com/pub/

[Цитата = eltonjohn] Форт є хорошим підходом [/ цитата] FVM завод http://sourceforge.net/projects/c-fvm дозволяє швидко створювати індивідуальні Лари написаний на мові C. Таким чином, є процесор-незалежними. Також пропонує Форт-подібних крос-компілятор, який автоматично усвідомлює свій власний (користувацький) жетони FVM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back