Мені потрібно, щоб імітувати двигуна

E

eltonjohn

Guest
Мені потрібно, щоб імітувати двигуна постійного струму .. Хто-небудь знає, тіло м'яке, що дозволяє мені дизайн мого власного двигуна постійного струму відповідно до будь-якої потреби в мене є швидкість, струм і т.д. ..??? Будь ласка, дайте боку ............!

Подивіться тут: http://www.ansoft.com/products/em/rmxprt/ Потужне програмне забезпечення для дизайну обертових електричних машин RMxprt швидко обчислює продуктивність обертових електричних машин, що дозволяє дизайнерам зробити початковий розмір рішень і оцінити сотні проектних альтернатив в лічені секунди.

Мені потрібна SPICE моделі з двигунами постійного струму тахометра або оптичний чи магнітний ... Мені не пощастило досі!

HI знаєте ви, якщо ICAP може імітувати двигуна контролюється PLL. Я ищу для цього типу тренажера

Привіт Ви можете знайти безліч статей про PLL моделювання з використанням спецій Поведінкові Modeling.I думаю ICAP може задовольнити ваші вимоги. Я побудував деякі складних електроакустичних зосередженими параметрами моделі з використанням спецій. Удачи! ynhe

На мій погляд, найкращий інструмент для моделювання DC / AC двигунів MathLab! U можна знайти готові до використання моделей та моделювання DC / AC двигунів за адресою: ч ** P: / / www.ece.umn.edu / користувачів / Ріаз / macsim / readme.html файл містить всі моделювання в MathLab. Також прийміть замок в дивний videoz які пояснюють, глід роботи двигуна! Якщо ви можете отримати параметри математичної моделі (наприклад, за допомогою інструменту sugested Робін Гуд, або їх розрахунку вручну) моделювання VERRY простий

VisSim, MATLAB, MotorSIM, PSIM може допомогти PSIM має демо-версії: ч ** P: / / ш * w.powersimtech.com / download.html

Привіт хтось вже запропонував MATLAB ......... Thats добре.! Я також настійно рекомендую цей інструмент б / с для імітації характеристик DC / AC двигунів, основне, що є оцінка математичної моделі, ви можете розвинути себе в MATLAB. U може побачити сервомеханізм засобів моделювання зображень, завантажених на сайт MATHWORKS.COM Халіл Султан з Пакистану. (І можливо, що пошук). його дійсно художні роботи. що стосується

Нова версія PSPICE також має 10,3 БКЕПТ модель, у комплекті зі зворотним зв'язком BEMF. я забув, що саме бібліотеки вона є, але я бачив це. спробуйте частина пошук * * BLDC Mr.Cool

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back