Мені потрібно знати, на це питання

W

wjxcom

Guest
HI, все, я читав книгу про Сингаї і системи.Тепер у мене є питання: фази та амплітуди H (T) визначається за нульовою точки переходу функції Н (з), і полюс точки переходу функції H (и) може тільки набуде форми хвилі H (T).Так що, якщо ми думаємо про стабілізацію системи, ми повинні проаналізувати полюс точка, а не на нульовій точці.

Я не знаю, ідея прав або не прав!

Будь ласка, допоможіть мені!

Я не знаю, якщо я зрозумів у вас сумніви, у всякому разі я спробую відповісти.

Стабільності в H (и) залежить тільки від полюсів, якщо всі полюси в лівій частині Літак система стійка, якщо у вас є якісь полюса в правій частині системи є нестійким.Нулі не необхідно для підтримки стабільності, якщо ви повинні прийняти зворотного системи, якщо це так, щоб мати причинного системи і стабільною, необхідно, щоб усі нулі й полюси в лівій частині Літак, Такі системи називаються мінімальної фазі.

Привіт, claudiocamera: проріджування стабільності ВП думає етапу ВП, так з точки Зоро вирішити фази і амплітуди, чому ми аналіз полюс точка, а не нульової точки?

Для системи, полюсів у правій площині квадранта вплине на стабільність системи.
Але опа, полюсів у правій площині і нулів у лівій площині системи буде впливати на стабільність опа.Для опа в системі зворотного зв'язку, ви також Розгляньте взаємозв'язок ГБ і запас по фазі, які пов'язані з обох полюсів і нулів.

Додаткові відомості див до деяких довідники для передачі сигналів і системи аналогового дизайн книги.

wjxcom пише:

Привіт, claudiocamera: проріджування стабільності ВП думає етапу ВП, так з точки Зоро вирішити фази і амплітуди, чому ми аналіз полюс точка, а не нульової точки?

Нулі коріння чисельника вашого передавальної функції.
Полюса є країнами знаменника.

Я не знаю чи statementthe "фази та амплітуди H (T) визначається за нульової точки" це вірно, але для Opamp, що це неправда, що "ми аналіз полюс точка, а не нульової точки".Власне, ми аналіз обох полюсів і нулів.Opamp стійкості судити по краю фази або отримати маржу, обидва полюси і нулі сприятиме (різні) фазовий зсув таким чином, вплинути на полях.Ви можете зупинитися на деяких, як довідник Razahvi в.
З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back