Мені потрібно вирішувати диференціальні рівняння

P

penrico

Guest
Мені потрібно вирішити: (Всі кроки, щоб зробити це) Сен (вага) = C δV (т) / δt + 1 / L ∫ (V (т) δt) + 1/RV (т), де W ≈ 1 / ( 2 пі SQRT (LC)) Необхідно отримати V (т)?? Це superegenerative вихідну формулу, але я з нетерпінням всі кроки, щоб отримати sollution. спасибі.

Ваше питання не зрозуміло з-за наступного: 1. Що таке "сен (вага)"? 2. Хіба 1/RV (т) означає V (T) / R або 1 / (R * V (т))? 3. Оскільки ви не вказали граничних або початкових умов, ви маєте на увазі, щоб шукати спільні рішення?

Це просте диференціальне рівняння для інтегро схема серії LCR! Застосувати КВЛ, і ви отримаєте його! Початкові умови можна вважати рівним нулю!

Початкові умови не рівні нулю, рівняння має порушення, що є гріхом (вага). Його sinuidal хвилі. 1/RV (т) означає, V (T) / R Я шукаю загальне sollution у вигляді рівнянь. Спасибі

Привіт там, ця проблема може бути спрощена паралельних RLC ланцюга з синусоїдальним змушуючи функції. Для вирішення цієї проблеми необхідно знайти повну відповідь, V (T) = Vn (T) + Ф. (т), де ип (т) і В. Ф. (т) є природною і примусовою відповідей, відповідно. Природна реакція, В. Н. (т), повинні бути у формі Vn (T) = D * ехр (s1 * т) + E * ехр ($ 2 * т) [Друга ланцюг замовлення] де S1 і S2 є корінням такі характерні рівняння S ^ 2 + (1 / (R * C)) * з + (1 / (L * C)) = 0 unkonwns, D і Е, будуть визначені пізніше з допомогою початкових умов вимушена реакція, В. Ф. ( т), повинні бути у формі В.Ф. (т) = F * гріха (ш * г) + G * ство (ш * г) [змусивши функцію '* гріха (ш * т)'] невідомих, F і G, можна визначити, підставляючи В.Ф. (т) у вихідне диференціальне рівняння (це може бути зроблено, тому що В. Ф. (т) є одним з його рішень). Потім ви можете використовувати метод невизначених коефіцієнтів, щоб знайти F і G. HTH

Це друге диференціальне рівняння для того, щоб контур LCR серії. так що використовуйте додаткові функції і приватним інтегралом її вирішити.

Привіт друзі, я, може, тут не так, але я вважаю, що це рівняння є RLC ланцюг паралельно (не послідовно). KCL: I (т) = Ic (т) + П (т) + Ir (т), де я (т) = А * гріха (ш * г) Ic (T) = C * ду (т) / Л П ( т) = (1 / L) * Інтеграція (V (т)) Л + П (т = 0), Ir (T) = V (T) / R HTH

Dspnut, єдине, що неясно для мене це термін, П (т), що інтеграл. Відповідно до їх творцями, П (т) є невизначеним інтегралом, то проблема може бути перетворена в еквівалентну звичайного диференціального рівняння другого порядку і, отже, рішення, що надаються вашої попередньої посади, є досконалим. Якщо, проте, інтеграл П (т) є певним один, то ваше рішення буде проблематично. Причина в тому, що, хоча ви можете specifify V (0), ви не маєте права для завдання V '(0), як ви можете отримати його безпосередньо з рівняння. У цьому випадку ви не зможете вирішити, константи "D" і "Е" у вашому попередньому пості, а у вас є тільки одна умова, що приблизно в V (0).

Ви можете використовувати диференціювання за т, то ви будете мати DE другого порядку, використання caracteristique рівняння: м ² + г / (RC) +1 / (LC) = 0, при отриманні рішення, що це загальний характер , так що ви повинні отримати приватне рішення.

Привіт друзі, я згоден з steve10, що нам потрібно два початкових умов (V (0) і V '(0)). Моє перше враження від читання повідомлення penrico в тому, що і початкові умови доступний. Penrico повинні бути в змозі роз'яснити це. :) Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back