Мені потрібно вирішити це рівняння. IM1

J

jc2

Guest
Мені потрібно вирішити рівняння фігури. Мені потрібно отримати IM1 в залежності від інших об'єктів Будь ласка, допоможіть мені, як я можу вирішити це рівняння?, Де я можу її вирішити? це рівняння фігури х = IM1, і F = λ; символічні об'єкти рівняння: х кр WL VDD пр. r1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 VT е В. О. Є одним рівнянням Допоможи мені спасибі

[Цитата = х2] Мені потрібно вирішити рівняння фігури. Мені потрібно отримати IM1 в залежності від інших об'єктів Будь ласка, допоможіть мені, як я можу вирішити це рівняння?, Де я можу її вирішити? це рівняння фігури х = IM1, і F = λ; символічні об'єкти рівняння: х кр WL VDD пр. r1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 VT е Є одним рівнянням Допоможи мені спасибі [/ цитата] Існує програмне забезпечення з ім'ям FEMLAB для вирішення складних рівнянь хоча я особисто не знаю, як його використовувати. Але ви можете спробувати це.

Привіт х2, групуючи члени, ви отримуєте 3-го порядку (кубічні) рівняння х Це питання можна вирішити за допомогою стандартних методів. З повагою Z

Ей, може у описувати проблему чітко ... мені здається IM1 вже функція Vdd, В. Т. та ін ..

використовувати MATLAB для її вирішення

eda_freak: рівняння, я показав це Im1 як функція VT, vbe1, Im1, .......; але я не хочу Im1 в залежності від Im1; я хочу Im1 в залежності від інших об'єктів: В.Т., vbe1, vbe2, r1, r2a2 і т.д. ...... Bangash, як міг я вирішення цього рівняння в MATLAB? спасибі

Ви маєте на увазі, що ви хочете, щоб інші змінні як функції IM1? А ви хотіли б програму, яка може допомогти вам зробити це? Якщо це так, TI-89 калькулятора робить деякі гідні символічні речі (але ви використовуєте тонну змінних) ... Якщо ви дійсно відчайдушним і не мають ніяких інших варіантів, ви могли б витратити півгодини, набравши в цілому рівняння в будинку вікно, використовуючи 'вирішити' функцію наступним чином: рішення (IC1 = (1 / 2) Кп '(W / L )...., Вт) У цьому випадку вона буде намагатися вирішити за штат Вермонт ... Я зробив деякі божевільні речі використанням TI89 ... він взяв назавжди для мене як ввести його і для того, щоб виплюнути Відповідь .. нічого це погано, але це може спрацювати. В іншому випадку MATLAB (набагато краще підходить для роботи) ... має кілька символічних операцій, включаючи щось подібне рішення функцію в TI-89 ... Ось посилання: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/symbolic/ch14.html У мене є студент версії Matlab та символічні речі, здається, працює. , Перш ніж робити будь-які рішення ви повинні сказати MATLAB, що ви хочете, щоб змінна в символічній (вірші вектор) формі .... посилання показує деякі приклади Удачи вам і сподіваюся, що це допомагає.

doucadio і Bangash; я намагався вирішити це рівняння з MATLAB (рішення), але я не міг, будь ласка, допоможіть мені, скажіть мені, як вирішити це рівняння, і якщо ви хочете вирішити цю проблему я б подякувати вам ..... ............ спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back