Мені потрібна Developer Kit для MSP430 ...?

E

elchula

Guest
Чи є у вас, і ви можете розмістити його для мене?!. Дякуємо.

Вам не потрібно комплект на всіх, ви можете побудувати JTAG, як тим, що представив olimex.com або купити його на пару баксів. Я б рекомендував просто адаптер від SOIC з DIP, щоб почати грати з невеликими серіями, як MSP430F1232 і макетної платі. Пам'ятайте, що адаптер JTAG, ви не потрібні ніякі зовнішні компоненти для початку програмування MSP430s. Навіть не блок живлення, ні зовнішні ocillator. dpsm

Так, дякую. Тепер у мене є кілька фішок: MSP430F427, 169,1469,157,439 ..., і я хочу побудувати комплект розробника для них. Я також хочу будувати ланцюжки JTAG, але я не можу знайти цю схему в інтернеті. Добре, я йду в olimex.com знайти будь-яку інформацію. Спасибі так багато.

Привіт К www.olimex.com і порядку низької вартості комплекту devlopment або прото-плата для MSP430 Також робоча JTAG адаптер для менш $ 10. Всі Кращий Бобі

Я зробив це для MSP430F1232 і нормально працювати в ...... з файлами раунд оцінки в Protel 99. Єдина відмінність, це те, що ви повинні покласти випадаючому резистор 1K в TCK штифт MSP430F1232, якого немає в проекті Protel. Насолоджуйтесь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back