Мені потрібна допомога з цим підсилювачем MOSFET

M

mcoster

Guest
Привіт,

Я моделювання цієї схеми використання M * I * C * R * O * C * A * P VII, і я не отримую жодних результатів.

На мій погляд, це начебто працює, але це не те, що я отримую.

Я повинен побудувати простий підсилювач потужності на виході змінний струм ємнісний навантаженням, тому я вирішив використовувати в якості вихідного MOSFET підсилювачів (при роботі в класі B).

Я вважаю, що операційні підсилювачі скасовує перехресного впливу V в (порогового напруги МОП).

Основною проблемою є те, що операційні підсилювачі (відповідно до симуляції) має напругу на виході плюс напруга змінного струму, що я хочу, щоб підсилити і я думаю, цей ефект є насичення вихідного сигналу (аналогічний ефект насиченого транзистора, коли він працював підсилювача)

Будь ласка, допоможіть мені знайти, де я помилився.Я також хотів би отримати будь-який Sugestions про можливі схеми і книг, де я міг Лір про MOSFET.

Я отримав цю схему з прикладу:
http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/first11/part9/page1.html

Большое спасибо.
mcoster
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Яка напруга живлення ви використовуєте?

Якщо ви використовували BJTs ви б менш кросовер спотворень.

Привіт,

Я використовую 12V.

Ця схема ilustrates тільки те, що я маю намір робити ...Насправді я ємнісний навантаженням.Я хочу, щоб імітувати брижах струм через конденсатор.

Тому що більшість постачальників databooks вказати пульсацій струму на 100 кГц я вирішив використовувати транзистори для досягнення цієї частоті, тому що важко отримати 4A @ 100KHz ти BJT's.

спасибо

Це допоможе, якщо ви показати картинку схеми в симуляторі.

> Я використовую 12V.
Ви Хе схемі показано три поставок В.Е., 0В і-ве.

Привіт,

Вибачте за мій пост ... Ламі

Тут я надати детальні знімки монтажу і результати моделювання.

Я бачу, що з-за насичення операційні підсилювачі.Її постачання рейок 12 V /-12V тому при насиченні 10.5V.

Основною проблемою є те, що я Dont understant чому є така висока напруга на свій вихід?Таким я бачу, що проблема полягає не в МОП.

Буду вдячний за будь-які пропозиції, тому що я читав по статтям, що якщо я видалю зворотного операційні підсилювачі це дасть кросовер спотворень.

Ще одна проблема, я нахиляє розумію, як вибрати V10 і V11 правильно?Спасибо заранее
mcoster
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Спробуйте використовувати конденсатора між R2 і землю, щоб отримати краплю DC 1

Ви зробили помилку підключення M2.D і S Пальці слід поміняти місцями.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back