Мені потрібна допомога з включенням мікроконтролера

S

skakz

Guest
привіт я будую пристрій з 3,7 батарею джерела і мої потреби microntroller максимум 100 мА і 3,6 В кращому напруги в 3,3 вона повинна 40 мА у звичайному режимі і в 60μA Powerdown режимі Моя головна проблема, щоб отримано 3,6 з 3,7 вкладу опору і я отримати його, а значення V = IR, який я їм користуватися? якщо я використав 100 мА і мікроконтроллер R є 1Ω все гаразд, але якщо струм менше напруги на висновку буде високим, якщо я використовував 60μA потім, коли micrcontroller потреби 40 мА напруга на виведенні буде менше, ніж 3! будь ласка, допоможіть мені деякі

Замість резистора використовувати діоди Шоттки бар'єр з В. Ф. ≈ 0.35V .. Наприклад, BAT15 має Vf = 0.32V @ 10 мА .. З повагою, IanP

Замість резистора використовувати Зеннера діод 3.6V

Стабілітрони можуть бути хорошим вибором ..... але я думаю, ви можете годувати 3,7 direclty до UC, він повинен терпіти це! Перевірте специфікації в таблиці, я впевнений, що він повинен займатися. Удачи

[Цитата = IanP] Замість резистора використовувати діоди Шоттки бар'єр з В. Ф. ≈ 0.35V .. Наприклад, BAT15 має Vf = 0.32V @ 10 мА .. З повагою, IanP [/ цитата] те, що бар'єр Шоттки діод [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Циннера діод допоможе у випадку збільшення напруги, але буде допомога в іншому випадку або Циннера забезпечить V в 3,6, що коли-небудь ток [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] [цитата = Jack / / ANI] Стабілітрони можуть бути хорошим вибором ..... але я думаю, ви можете годувати 3,7 direclty до UC, він повинен терпіти це! Перевірте специфікації в таблиці, я впевнений, що він повинен займатися. Удачи [/ цитата] це працює від 3 до 3,6

[Цитата] те, що бар'єр Шоттки діод [/ цитата] діода Шоттки бар'єр тільки один тип діода. Його перевага в даному випадку є його низька прямого падіння напруги. Для того, щоб використовувати як IanP запропонували, ви повинні поставити його в ряд з акумулятора. Я думаю, що цей варіант кращий, ніж при використанні стабілітрон. Переконайтеся, що напруга батареї ви збираєтеся використовувати, не спуститися з ним стан заряду. Літій-іонні акумулятори є хорошим вибором, їх напруга залишається постійним до їх завершення терміну служби. Ви можете також використовувати низьким відсіву регулятора ... Я також пропоную, щоб ви не намагалися використовувати безпосередньо 3.7V, 3.6V зазвичай це абсолютний рейтинг максимум!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back