Мені потрібна ваша допомога "Cuk не свого роду локомотивом.

C

coldsunn

Guest
Я родом з Китаю. Я читав Сентанс: "Cuk не свого роду локомотивом. Може, деякі з вас пояснити це для мене? Дякуємо.

У вас є трохи більше інформації? Це може бути http://en.wikipedia.org/wiki/% C4% 86uk_converter , але я не впевнений. Якщо це так, це просто спроба когось на гумор (хоча вона втратила до мене - мабуть щось робити з тим, як Cuk повинно бути винесено). Кит.

[Цитата = keith1200rs] Ви трохи більше інформації? Це може бути http://en.wikipedia.org/wiki/% C4% 86uk_converter , але я не впевнений. Якщо це так, це просто спроба когось на гумор (хоча вона втратила до мене - мабуть щось робити з тим, як Cuk повинно бути винесено). Кит. [/ Цитата] Я недавно прочитав повідомлення про Anolog схем поради в китайський форум дизайн ланцюга. Нижче наведено кілька порад, з цього поста: 78 / High-Q налаштований LC фільтр буде мати більше внесених втрат. 79 / Вільямса Правило (Гуру в лінійній Tech) для прецизійного операційного підсилювача схем: "Завжди інвертувати (крім випадків, коли ви не можете) '80 / [б] Cuk не свого роду локомотив [/B]. 81 / Якщо ви не знаєте, як зробити дизайн краще, дізнатися, що робить це гірше. 82 / Іноді ви знаєте достатньо, щоб бути небезпечним. Я можу зрозуміти, більшість рад, але число 80 спантеличило мене.

Я досить упевнений, що має на увазі конвертер Cuk - див посилання я відправив раніше. Я думаю, що це повинна бути гра на шляху Cuk вимовляється як 'Chook. Кит

[Цитата = keith1200rs] Я досить упевнений, що має на увазі конвертер Cuk - див посилання я відправив раніше. Я думаю, що це повинна бути гра на шляху Cuk вимовляється як 'Chook. [/ Цитата] Кейт, я згоден з Вами, що Cuk посилається на перетворювач. Ми знаємо, що локомотив є спеціальним транспортним засобом, який формує влада на поїзд у той час як перетворювач харчування сам по собі не виробляють потужності для навантаження. Функція конвертера є надання вихідної напруги на іншому рівні, ніж вхідний напруга. У цьому сенсі Cuk не свого роду локомотивом. Це те, що я думаю, сенс цього Сентанс. Я помиляюся?

Я не знаю, але я не думаю, що це важливо:) Кіт.

Cuk це ім'я, сім'я і один з членів цієї родини, можливо, зробив деякі винаходи роботи в залізничній сфері.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back