Мені дуже потрібна допомога plzz ~

P

Pieces

Guest
І. М. студента в електричних звичайно. Я не можу зрозуміти схему дано мені .. функції транзистора, логічного елемента і чому вони розміщенні конденсатор і резистор, як, що ... І. М. на іспит в цей понеділок .. і я не можу зрозуміти .. може хтось допоможе [URL = http://images.elektroda.net/32_1301720271.jpg]
32_1301720271_thumb.jpg
[/URL]

Пошук по таймеру, моноустойчівий і нестабільної Multivibrator, генератор і One-Shot схеми генератора імпульсів. Спробуйте зламати ciruit на функціональні одиниці, це допоможе в вашому аналізі. Я надавати посилання на підручник, Є багато там: [URL = "http://www.electronics-tutorials.ws/sequential/seq_3.html"] Мультивібратори включаючи моноустойчівий, нестабільною і Бістабільний [/URL] Це повинні почати Вас в правильному напрямку.

Пошук по таймеру, моноустойчівий і нестабільної Multivibrator, генератор і One-Shot Імпульсний Генератор схем. Спробуйте зламати ciruit на функціональні одиниці, це допоможе в вашому аналізі. Я надавати посилання на підручник, Є багато там: [URL = "http://www.electronics-tutorials.ws/sequential/seq_3.html"] Мультивібратори включаючи моноустойчівий, нестабільною і Бістабільний [/URL] Це повинні почати Вас в правильному напрямку.
TQ, так це дійсно допоможе мені .. Я ніколи не нове про тих мультивибраторов .. У тебе є який-небудь поради для мене, щоб зрозуміти ці розміщення транзисторів і Дарлінгтон парі використовувати?

Ось підручник з транзистора схеми, Є багато хто з цих там також: [URL = "http://www.kpsec.freeuk.com/trancirc.htm"] Транзистор схем [/URL] [URL = "HTTP: / / www.technologystudent.com/elec1/transis2.htm "] Дарлінгтон [Пара / URL] Ви вже зламаною їх на два окремих функціональних блоків, тому аналіз їх відповідним чином. Крім того, це завжди гарна практика, щоб подивитися на специфікації для підказки. Я доклав їх. Якщо у вас є SPICE чи іншої програми моделювання, використовувати його для імітації іншої частини схеми.

Ось підручник з транзистора схеми, Є багато хто з цих там також: [URL = "http://www.kpsec.freeuk.com/trancirc.htm"] Транзистор схем [/ URL ] [URL = "http://www.technologystudent.com/elec1/transis2.htm"] Дарлінгтон [Пара / URL] Ви вже зламаною їх на два окремих функціональних блоків, тому аналіз їх відповідним чином. Крім того, це завжди гарна практика, щоб подивитися на специфікації для підказки. Я доклав їх. Якщо у вас є SPICE чи іншої програми моделювання, використовувати його для імітації іншої частини схеми.
ОООО ... ОК .. але якщо я змінити ці транзистор 2SC2547 і bc548 з іншими транзистора, може схеми ще працювати, як має бути?

Ви впевнені, що схема є правильною? Схоже, він призначений для імпульсного генератора тону (beep-pause-beep-pause. ..), але Q3 абсолютно нічого не робить і верхньої осцилятора NAND не має зворотної шляху. Це мало б більше сенсу, якщо початок C3 підключається до контакту 10 і R7/Q3 були повністю видалені. Брайан.

Ви впевнені, що схема є правильною? Схоже, він призначений для імпульсного генератора тону (beep-pause-beep-pause. ..), але Q3 абсолютно нічого не робить і верхньої осцилятора NAND не має зворотної шляху. Це мало б більше сенсу, якщо початок C3 підключається до контакту 10 і R7/Q3 були повністю видалені. Брайан.
ТОВ .. нормально, тоді ... Якщо транзистор Дарлінгтона пара перейти до іншого типу, буде схема все ще працює? і якщо ми не використовували NAND буде схема працює?

Може бути, і ні, в такому порядку. Я думаю, * *, що вона призначена для роботи, як цей: (він не буде так, як це провідний на даний момент) U1C і U1D форму осцилятора, який робить звуковий тон, Q1 і Q2 версії драйверів, щоб зробити тон досить голосно, через гучномовець. Він буде тільки коливатися, коли у 12 висока. U1A і U1B зробити низькою частотою осцилятори, який задає тривалість тонів і пробілів між ними (звуковий сигнал довжини). Вихід на контакт 4 використовується для запуску і зупинки тон U1C / D. Я думаю, початок C3 повинні приєднатися до контакту 10, R7 повинні йти між Q3 і контакт 4 і L1 повинні зв'язатися між колектором Q3 і + лінії живлення. Провідний, що, як він буде працювати як сигналізація, тон буде імпульсом і вимикається і світла буде спалах в той же час. Брайан.

Може бути, і ні, в такому порядку. Я думаю, * *, що вона призначена для роботи, як цей: (він не буде так, як це провідний на даний момент) U1C і U1D форму осцилятора, який робить звуковий тон, Q1 і Q2 версії драйверів, щоб зробити тон досить голосно, через гучномовець. Він буде тільки коливатися, коли у 12 висока. U1A і U1B зробити низькою частотою осцилятори, який задає тривалість тонів і пробілів між ними (звуковий сигнал довжини). Вихід на контакт 4 використовується для запуску і зупинки тон U1C / D. Я думаю, початок C3 повинні приєднатися до контакту 10, R7 повинні йти між Q3 і контакт 4 і L1 повинні зв'язатися між колектором Q3 і + лінії живлення. Провідний, що, як він буде працювати як сигналізація, тон буде імпульсом і вимикається і світла буде спалах в той же час. Брайан.
ТОВ "ОК .. Я отримав його тепер ... , Що означає, що підключення R2 N C2, які роблять імпульс від п від? Але чому це пов'язано R4 R3 п в п U1D U1C?

R3 є частиною схеми, яка встановлює частоту, але ви повинні бути в змозі короткий R4 повністю, він не робить дуже багато. U1B і U1C дійсно використовуються як інвертори, два інших воріт використовуються для включення коливань або вимкнути. Схема працює краще, коли пристрої Шмітт вхідних використовуються замість звичайних воріт, але вона повинна працювати ОК. Брайан.

R3 є частиною схеми, яка встановлює частоту, але ви повинні бути в змозі короткий R4 повністю, він не робить дуже багато. U1B і U1C дійсно використовуються як інвертори, два інших воріт використовуються для включення коливань або вимкнути. Схема працює краще, коли пристрої Шмітт вхідних використовуються замість звичайних воріт, але вона повинна працювати ОК. Брайан.
ТОВ .. ok2 .. Я розумію це зараз .. THX так багато .. в разі чого я сподіваюся, у всіх може допомогти мені ... THX ~

ТОВ .. ok2 .. Я розумію це зараз .. THX так багато .. в разі чого я сподіваюся, у всіх може допомогти мені ... THX ~
SRY знову, чому є С4, при зміні позиції батареї на іншу сторону, чому ланцюга не працюють?

Інша сторона, що? Якщо батарея була досконалою, C4 не буде потреби. У реальному світі, батареї далекі від досконалості і, як більш сучасні поводиться з ними, їх падіння напруги. У вашій схемі, Є два досить великих навантажень на батарею, один динамік та інша лампа, так як ці включення і виключення, струм, від акумулятора буде змінюватися від майже нічого досить велика кількість. Як поточні зміни, напруга батареї піде вгору і вниз, вважаючи ж напруга живлення генератори та їх зміни операції відповідно до їх пропозицію, ви можете бачити ситуацію, коли вона стає дуже нестійким. Конденсатора тобто виступати в якості місцевого водосховища влади, це фактично не виробляють напруга, але це допомагає, випускаючи заряду, коли напруга падає і заряджає себе від батареї, коли напруга знову зростає. Це не ідеальне рішення, але достатньо, щоб тримати схема працює надійно, поки акумулятор не може впоратися на всіх. Брайан.

Інша сторона, що? Якщо батарея була досконалою, C4 не буде потреби. У реальному світі, батареї далекі від досконалості і, як більш сучасні поводиться з ними, їх падіння напруги. У вашій схемі, Є два досить великих навантажень на батарею, один динамік та інша лампа, так як ці включення і виключення, струм, від акумулятора буде змінюватися від майже нічого досить велика кількість. Як поточні зміни, напруга батареї піде вгору і вниз, вважаючи ж напруга живлення генератори та їх зміни операції відповідно до їх пропозицію, ви можете бачити ситуацію, коли вона стає дуже нестійким. Конденсатора тобто виступати в якості місцевого водосховища влади, це фактично не виробляють напруга, але це допомагає, випускаючи заряду, коли напруга падає і заряджає себе від батареї, коли напруга знову зростає. Це не ідеальне рішення, але достатньо, щоб тримати схема працює надійно, поки акумулятор не може впоратися на всіх. Брайан.
ERM, що я маю на увазі, коли я можу змінити положення батареї лівій частині схеми .. Я намагаюся рухатися конденсатор, як добре, але схема не працює .. Чому це відбувається?

Його, тому що ви б перемістити його в інший бік вимикача. Вона буде працювати, якщо перемикач був закритий. До речі, підключення блоку до контакту 1 без нього також пов'язане з постачанням PIN-код (PIN 14) може призвести до пошкодження мікросхеми. Ви ніколи не повинні дозволяти будь вхідний контакт мати більш високу напругу на ньому перевищує пропозицію PIN-код. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back