Межа зміни напруги

S

shiva_vlsi

Guest
Привіт
Чи може одне роз'яснити мої сумніви .....

1) Чи можна використовувати різні порогове напруга МОП-транзистори в дизайні ", я маю на увазі, наприклад вважаю CMOS повний суматор Чи можу я використовувати PMOS транзистори з різними тобто Vthp, Vthp1 =- 0.65v, Vthp2 =- 0.5v N-МОН транзисторів з різними Vthn тобто Vthn1 =- 0.45v, Vthn2 =- 0.45v.
Допустимо чи, чи є правила, що всі пристрої в PMOS дизайн шуд є ж і всі VHP NMOS пристрою в розробці шуд є ж Vhn.2) В цілому в конструкції транзисторів критичного шляху мають великі габарити і низький V з метою зведення до мінімуму затримки критичного шляху.
Тоді як для зміни V в цих критичних transistors.Can шляху ми змінити її вручну відповідно до параметрів SPICE.
Як дизайн змінним порогом (з динамічної генерації зсуві тіла) замикання.Спасибо

Сучасні процеси пропонують на вибір 2 або 3 порога напруги для даного процесу.Вони викладені в особливій цінності.Ви безумовно не можете вручну змінити параметри порогове напругу в Spice моделі.

Виберіть глобального інструменту, такі як оптимізація RTL компілятор то він буде приділяти низьким VT клітинки в критичних шляхів і високою VT клітин в некритичних шляхів для отримання влади і оптимізація область

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back