Медичні вбудовуваних систем

M

mustang82

Guest
Привіт, Чи може хто-небудь, будь ласка, допоможіть з додатками вбудовуваних систем в медичному домену. Я недавній випускник і дивився, виду робіт, які йдуть з цього домену. Якщо ні, то, що Ваші поради та пропозиції? Спасибо заранее.

Виробників медичного обладнання особою важких випробувань. У той час як бізнес тиском часу, вартості та якості посилюються, нормативно-правового середовища стає все більш жорсткими. Для задоволення попиту невпинно, щоб "робити більше з меншими витратами", розробники швидко прийнявши UML-модель, заснована на Driven Development (MDD) методології. Такий підхід дозволяє їм наочно моделювати свої вимоги та їх застосування, посилання два, так що вимоги керувати такий інструмент, як Telelogic DOORS ® можна віднести до конкретних компонентів дизайну забезпечуючи тим самим, що всі вимоги будуть виконані. Модель програми можна моделювати зловити дефектів рано, а потім код і тестових векторів можна автоматично збільшити продуктивність праці розробників. Telelogic тісно співпрацює з виробників медичного обладнання розуміє їх особливі потреби і пропонує продукти та послуги, які довели свою цінність у вирішенні проблем, вбудованих

Дякуємо за інформацію. Я був також виглядає більше на отримання деякі перспективи поля і його області видимості, якщо у кого-небудь інформацію.

згоден з JABEZ.S.DAVID, Telelogic є потужним інструментом у mediacal додатків, але це тільки для вимог і їх зв'язку з тестів.

Якби я зрозумів ваше запитання, що ви десь просять можливого застосування вбудованих систем в медичних домену? Медичні обробки зображень або дайте мені просто використовувати реальні DSP слово в 2D або 3D. Це свого роду розпізнавання образів і обробки сигналів річ. Я кажу, що Бо, працюючи в якості студента Siemens Medical (комп'ютерна томографія) потрібно багато знань про DSP та обробка зображень в Embedded devieces. Сподіваюся, я відповів на ваше запитання частково.

спробуйте пошукати Texas Instrument сайті .. вона може дати U деяке уявлення про медичні вбудовуваних систем

Радіо сканери тощо цікавий напрямок, тому що розвиток вимагає SIL3, SIL4 продукції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back