D
dexing
Guest
Im робить конструкцію переднього кінця РФ приймач.Я розробив МШУ, змішувач і ВТС відповідно до моєї власної вартості, посилаючись на підручник з rfic.co.uk.У підручники є CMOS Гілберт Сотові Mixer, CMOS Загальне Джерело МШУ і LC осцилятори Учебник.Моделювання з індивідуальним дизайном не проблема, але проблема виникає, після їх об'єднання.
На виході змішувача після смуга пропускання фільтра не було різниці між МШУ
І VCO.В результаті до сих пор штраф з МШУ тільки підключений до микшер.Я намагався ввести для МШУ 2.5GHz і 2.25GHz по ВТС.Але вихід було 4.097GHz, який так само, як вимірюється в МШУ, але відрізняється від мого внеску 2.5GHz.Я виявив, що генератор в режимі необхідно мати можливість для VCO моделювання, але не для МШУ.На самом деле я Dun зрозуміти параметрів моделювання.
Їм дуже нове в РФ і ніколи не зробив нічого подібного.Я хотів би отримати деякі поради через цей форум ...
Спасибо
На виході змішувача після смуга пропускання фільтра не було різниці між МШУ
І VCO.В результаті до сих пор штраф з МШУ тільки підключений до микшер.Я намагався ввести для МШУ 2.5GHz і 2.25GHz по ВТС.Але вихід було 4.097GHz, який так само, як вимірюється в МШУ, але відрізняється від мого внеску 2.5GHz.Я виявив, що генератор в режимі необхідно мати можливість для VCO моделювання, але не для МШУ.На самом деле я Dun зрозуміти параметрів моделювання.
Їм дуже нове в РФ і ніколи не зробив нічого подібного.Я хотів би отримати деякі поради через цей форум ...
Спасибо