Маючи проблеми сполучення МШУ, змішувач

D

dexing

Guest
Im робить конструкцію переднього кінця РФ приймач.Я розробив МШУ, змішувач і ВТС відповідно до моєї власної вартості, посилаючись на підручник з rfic.co.uk.У підручники є CMOS Гілберт Сотові Mixer, CMOS Загальне Джерело МШУ і LC осцилятори Учебник.Моделювання з індивідуальним дизайном не проблема, але проблема виникає, після їх об'єднання.

На виході змішувача після смуга пропускання фільтра не було різниці між МШУ
І VCO.В результаті до сих пор штраф з МШУ тільки підключений до микшер.Я намагався ввести для МШУ 2.5GHz і 2.25GHz по ВТС.Але вихід було 4.097GHz, який так само, як вимірюється в МШУ, але відрізняється від мого внеску 2.5GHz.Я виявив, що генератор в режимі необхідно мати можливість для VCO моделювання, але не для МШУ.На самом деле я Dun зрозуміти параметрів моделювання.

Їм дуже нове в РФ і ніколи не зробив нічого подібного.Я хотів би отримати деякі поради через цей форум ...

Спасибо

Який інструмент це?
Чи можемо ми знаємо прикладів може бути місця.
Прохання поділитися дизайн, якщо це можливо.

Чат з допомогою оголошень для моделювання.Приклади, я пішов були отримані з www.rfic.co.uk.Додається ось моя дизайн і проблеми, з якими стикається.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Здається, ми повинні багато працювати вийти ...

По-перше: МШУ Mixer SIM.Ви не використовуєте локальний генератор для Гілберт клітин.Це невірно для належного функціонування мікшери.
Крім того, в упередженості в Жильбер клітин є неправильним і 18В в МШУ дуже високий!!Незрозуміло, яким чином ви предвзято мікшери поточних дзеркал.

Моє перше пропозиція полягає в тому, щоб вимкнути сигнал і перевірити відхилення всіх транзисторів в ланцюзі.

Міксер використовується для перекладу частоти сигналу в іншій групі.

Що ви очікуєте від першого симуляції?Чому ви зробили це таким способом?

(багато більше для того, щоб говорити на інші схеми, але я хотів би перейти, крок за кроком)

Mazz

Схоже, що влада РФ внеском є різним в обох випадках.
Чи можу я попросити вас поділитися Зап фото цього проекту?

Що є використання місцевих осцилятори в змішувач?Я тут надає моєї моделювання мікшери поодинці.Im використанням 1.80V для МШУ, не 18В.Я побіг мікшери та МШУ моделювання індивідуально, і я зміг одержали належного результату, так що я зробив 'перший' моделювання чи мікшери функції.Микшер виробництва повинна бути різниця між МШУ VCO
І я прав?(після того, смуга пропускання фільтра).Я дивитися на зміщення знову ...

Я РФ вхідна потужність буде 30dbm в обох випадках ...

Спасибо

ОК, ми зробили перший крок.

У мене немає ADS intalled,
тому я не можу дивитися на вашу схему, але в даний час документ є більш ясним, і я зрозумів, яким чином Mixer є упередженим і вона працює правильно.Коефіцієнт підсилення 10 дБ і 10 дБ
Н.Ф. є загальним результатом.

Щоб повернутися на своє запитання (що є використання LO в микшер) ясно говориться у введенні підручника ви згадали, і ви маєте рацію, в даному випадку, на виході змішувача частота представляє собою різницю між РФ і ло.Але коли ви імітіруемих МШУ і мікшери ви видалили LO, що це неправильно.

18В Запитання: Я мав на увазі МШУ сигналу максимального рівня.Знайте, що ви застосовуватися
30 дБм (що дає вам 18В пікового рівня) в МШУ, що є занадто великою.
При імітації змішувач вам застосовуватися-30dBm, що є більш правильним.

Mazz

Я вже змінив РФ вхідний потужності до -30 дБм і побіг моделювання разом з LO (ВТС) і МШУ.В результаті отримали таке ж, як і попередній результат.Чи є моє
з'єднання між мікшери, VCO
І МШУ виправити?

Спасибо

Щасливого Різдва ~ ~ ~

Веселий christmast вам, Dexing.

Зараз ми прийшли до останнього (і основне питання) частина проблеми.

У VCO самостійних симуляції,
то нехай симулятор знайти freqs з VCO коливань.
У Mixer (або в МШУ мікшери) ви силу рішення freqs.

Введення обох (VCO і МШУ микшер), а, що робити?

Я зробив це в останній раз деякі з них (5?) Рік тому, але я намагаюся згадати:
1.Перший вирішити повною ланцюга без яких-небудь вкладу РФ (на МШУ) в якості осцилятори.Ви повинні знайти на VCO осцілляція вузлами (а не на виході змішувача) дуже схожий на сигнал про VCO самостійних моделювання (вона буде відрізнятися тільки тому, що тепер у вас є різні навантаження на цистерну. Якщо є велика різниця,
то варто додати буфером між ВТС та микшер, це завжди робиться в реальних конструкцій).Друк точне ВАТ частота.

2.In другого моделювання (за аналогією з МШУ Mixer моделювання) поставити в якості сигналу 1 (що відповідає LO) в HB попередньої збереженої VCO коливань частоти та активувати РФ МШУ сигнал на вхід, але відключити генератор аналізу.
Таким чином, тренажер має знайти правильне рішення для VCO і на ньому superimposes РФ сигналу.
Я сподіваюся, що я добре пам'ятаю.

У цілому пропозиція полягає в тому, щоб ділянка HB рішення частота домену, щоб чітко freqs внесків.

Ще одним можливим вирішенням цієї проблеми є використання перехідних замість HB.У перехідних у вас немає заздалегідь freqs, потрібно просто дати обурень на VCO, щоб його запустити.Це займе більше часу для досягнення сталого стану (HB дає безпосередньо на стаціонарному рішенням), але може допомогти в налагодженні схеми.

Макс

Привіт dexing,
Я спостерігав за одно и то же.Коли ми поставили на ВАТ режим потім симулятор не розглядає порушення РФ вхідного джерела живлення.
При цьому перемикання контроль тільки визнання вкладу РФ влади.
Я думаю, що у ВАТ режимі можна перевіряти внутрішні можливості осціллірующімі режимі частот.

Привет
Я був поза за кілька днів ~ ~ ~

Mazz я надає результатом як імітації у згадується.Но на самом деле я Dun зрозуміти другу моделювання.Чи є у означає, що я замінити LO з сигналом генератора сигналу, коли такий же сигнал, як я одержав від самостійних моделювання VCO?N I couldnt знайти ділянку з допомогою частота домену: P

kspalla, це означає, що це не представляється можливим моделювати обидва одночасно?

dexing

Вибачте, але, можливо, я wasn't дуже ясно.dexing писав:

Но на самом деле я Dun зрозуміти другу моделювання.
Чи є у означає, що я замінити LO з сигналом генератора сигналу, коли такий же сигнал, як я одержав від самостійних моделювання VCO?

З Новим роком ~ ~ ~

Я зробив ще один моделювання, але деякі проблеми.Що стосується природних коливань частоти в VCO у згаданих,
є контроль напруги, що визначає частоту коливань, так що я просто не кажучи напруга плаваючою без створення яких-небудь цінність.Чи є цей шлях для отримання природного OSC частота?Раніше я встановити LO бути 2.5G, тому що я хотіла б, щоб, якщо буде 250HMz.

Спасибо

Відповідь для вас питання:
як Ви згадуєте у VCO коливається на частоті, що контролюється VDD2 (в схематичному).
-Що я маю на увазі, як "природне" частота є той, який ви отримаєте, не змушуючи його на 2.5G.Якщо ви встановите LO на 2.5G рішення про те, що симулятор вважає це неправильним по ВТС.

Ви помітили, що:
Малюнок 2.ВАТ частота 2,545
Малюнок 3.ВАТ feq 2,272 - вона змінюється в
зв'язку з високим цоколем паразитами через Гілберт камеру навантаження.Це Ваш реальний частота коливань.Якщо ви хочете, щоб ваші VCO для run@2.5G потрібно рухатися контролем напруги (VDD2) цього моделювання, з тим щоб отримати 2.5GHz.

цифри 5, 6.Зробити не має сенсу для мене.Якщо ви відключите ВАТ аналіз та використання тільки МШУ частота (назвемо його FRF), імітатор може знайти тільки FRF рішення.Вона виглядає дуже дивно для мене в тому, що симулятор сходиться правильно.У будь-якому разі це не є реальним рішенням.

Малюнок 7.Я не розумію.

Що необхідно зробити зараз, на мій погляд, це:
1.знайти VDD2 що дає 2.5G повною схемою (OSC включено).Візьміть записку про точний ВАТ частота (до Гц або менше), дозволяє називати його Fosc

2.disable у ВАТ і використанні двох тонн в HB, Fosc і FRF.Тренажер вирішує схеми для двох freqs та їх лінійні комбінації (встановлений максимум порядку використання 4 або 5).У цьому моделювання ви знайдете правильний підпису в КРП.

З новим роком.

Mazz

Привіт Mazz
Я juz почав мій новий семестр N був BZ з іншими харчування ...

на самом деле я Dun цілком розуміє 'відключити ВАТ' U, що говорив.У означає відключити ВАТ аналізу?якщо вимкнути його, то результат буде такий же, як на малюнку 5, 6 I завантажені раніше.

Спасибо

Так я маю на увазі відключення ВАТ аналізу.

"Якщо
б я її відключити, то результат буде такий же, як на малюнку 5, 6 I завантажені раніше":
Це не правильно.
Читайте уважно мої пропозиції.Ви використовували тільки один сигнал в фігі, 5, 6.

Mazz

Я тепер використовується два тони для моделювання.Але я до сих пор couldnt отримати належного висновку IF.Чи є ще які-небудь помилки в симуляції?

Спасибо

Чи бачите Ви які-небудь проблеми при конвергенції відключити ВАТ режимі?
Я не пам'ятаю, як веде себе OSC порту є ВАТ режим відключений.Спробуйте видалити його.

Mazz

Привет
Їм дуже шкода 'зникають' протягом такого тривалого часу ...

Видалення ВАТ Порт був точно так само, як відключити у ВАТ режимі, їх результати мають те ж саме.Що таке зближення питання?
Чи є напруга вдаючись мікшери з МШУ N VCO вплинути на результат?Постійне напруга від VCO вважається 0.946mV хоча це МШУ 0В.

Спасибо

РФ введення системи.

Існує загальна проблема з тренажерів
об'єднати Л.Н., микшер і осцилятори в більшості симуляторів.Це перше на правильний шлях для моделювання та оптимізації в 3 етапи поодинці, і ніколи себе сигнали з більш-40dBuV уникнути компресії і насиченість.Крім того, запустити всі параметри S на тому ж диску, на рівні МШУ і змішувач.Які DC струмів і напруг, а також те, що транзистори (ливарний) Ви користуєтеся?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back