Матриця транзисторів комутації каналів

L

lukee

Guest
Привіт всім, у мене є велика проблема з моєю схемою (в прикріпленому файлі). Проблема в тому, що при біполярному частина включається, на другому MOSFET (ворота підключення до GND) потік трохи струм (для дуже короткий проміжок часу). Що може бути не так і як я можу вирішити мою проблему? [/IMG]

Що ви хочете схему робити? те, що схема робить?

Контур точка світлодіодна матриця драйвера привід 3 колонки світлодіод (на кожен стовпець MOSFET). Біполярний частина призначена для шим для світлодіодів (діод на схемі є світлодіод) і MOSFET частина призначена для скануючий колонка (свого часу тільки один MOSFET це включити). Проблема в тому, коли я їжджу тільки в одній колонці, а на відпочинок два світлодіодних також трохи блиску.

ставите перед собою зараз переживає R90?

[Цитата = lukee] Мікросхема точка світлодіодна матриця драйвера привід 3 колонки світлодіод (на кожен стовпець MOSFET). Біполярний частина призначена для шим для світлодіодів (діод на схемі є світлодіод) і MOSFET частина призначена для скануючий колонка (свого часу тільки один MOSFET це включити). Проблема в тому, коли я їжджу тільки в одній колонці, а на відпочинок два світлодіодних також трохи блиску. [/ Цитата] так, то які сигналу виявляється на MOSFET і MOSFET який виявляється на яких навантаження, у схемі ви надали?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back