Матеріали по макромоделей

R

riz_aj

Guest
Я шукаю інформацію про макромоделі.Я працюю на владу доставки аналізу для застосування ІК.Інформація необхідна, як побудувати макромоделі від паразитарних моделі вилучення Е. М. Solver будь то S, Y або Z параметр.Мені потрібно побудувати макромоделі для упаковки і материнської плати і запустити HSPICE час для аналізу сфери діяльності, як перехідні для моделювання шуму в мережі розподілу влади.Я чув, є декілька програм, як "Прима" і HiPRIME що я можу використовувати для цієї мети, але не знаєте де їх знайти.Спасибо.

Привіт, riz_aj:

Більшість 2D/2.5D/3D розв'язувача Е. мати можливість конвертувати S-параметрів, щоб пожвавити сумісних моделей.Наприклад: Ansoft HFSS, SpiceLink, ДТЗ, Studio КНТ, мікрохвильова піч, IE3D, сонет, EMtoSpice, реклама и пр.

Мені подобається використовувати Agilent ADS Spice моделі генератора, оскільки вона має можливість генерації Spice сумісних моделей для різних топологій (Р, Т, сходи), який може дати уявлення про фізичний сенсах структур при дослідженні.Ті Spice моделей з фіксованою топологією, як правило, вузьку смугу, яка не може представляти вас S-параметрів повагою, таким чином, ви повинні вибрати HSPICE макромоделі для широкосмугового покоління моделі.

Я ніколи не намагався подивитися на деякі Freewares, які можуть зробити цю роботу, але нічого не знайшли.Будь ласка, поділіться зі мною такі ресурси, якщо такі є.

Спасибо та найкращими побажаннями,

Привіт smithchart,

Я читав багато документів з хлопцями з Georgia Tech упаковки Research Center.У своїх роботах вони так і не розкрив свого фактичного програмне забезпечення, яке вони використовують для перетворення S-параметрів в макромоделі.У мене відчуття, що вони повинні використовувати деякі mathetical програмного забезпечення для аналізу, як Mathlab або Mathematica, оскільки їх підхід такий Math-Centric.Можу поділитися з Вами своїми паперами, якщо ви зацікавлені.Хочеться писати до них з питанням, як вони насправді це зробити, але боюся, що вони, можливо, НЕ хочуть, щоб розкрити його.

За високі частоти чіпа пакет електричні оцінки ефективності роботи, є багато успішних прикладів, використовуючи HFSS або КНТ MWS, я не знаю Georgia Tech упаковки дослідного центру допомогою якої програми, я вважаю, що обидві HFSS і КНТ можуть зробити цю роботу чудово.Деякі хороші зразки можна здійснювати пошук веб-сайт Ansoft, EMI / EMC на друкованій платі, деякі цікаві приклади і виступи співробітників Intel можна знайти.Але для аналізу цілісності сигналів, інше програмне забезпечення Ansoft, SiWave ім'я власне, воно може аналізувати багатошарові цілий пакет, але недоліком є те це вирішувач на базі 2.5D моделювання, і він не може надати розрахунок поля випромінювання.
З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back